Denk mee over ruimtes om buiten te spelen

Dit item is verlopen op 06-10-2017.

De gemeente stelt een nieuw plan op voor het speelruimtebeleid in Noordwijk. Welke soorten speelruimtes willen we in Noordwijk? Hoeveel? En hoe verdelen we deze over onze gemeente? Bij het maken van dit plan betrekken we u graag. Want wat vinden (groot)ouders, jongeren, kinderen en omwonenden in onze gemeente van de speelvoorzieningen? Om hier een beeld van te krijgen is een vragenlijst opgesteld. Invullen kan tot eind september 2017.

De vragenlijst

We hebben vragen over hoe goed de speelplekken zijn? Of er genoeg zijn? Hoe kinderen en bewoners bij het maken van nieuwe plekken betrokken moeten worden? Er is een vragenlijst voor kinderen, jongeren en ouders. Invullen duurt ongeveer 5-10 minuten.  

Opgeven voor bijeenkomsten in het najaar 2017

Via de vragenlijst kunt u zich ook opgeven voor de bijeenkomsten die komend najaar worden georganiseerd om over de speelruimte in Noordwijk te praten. Dit kan ook per e-mail via de gemeente. Stuur uw aanmelding naar het algemene e-mailadres gemeente@noordwijk.nl onder vermelding van ‘Aanmelding werkgroep speelruimteplan’. Uit de aanmeldingen wordt een gevarieerde groep geselecteerd.

Link