College beantwoordt vragen CDA Noordwijk over advertenties

“Graag een compleet overzicht van alle volgende ingezonden mededelingen van deze serie 'Terugblik & Vooruitblik’ met datum plaatsing, het onderwerp, welke wethouder aan het woord en de totale kosten”. Dat wil CDA Noordwijk van het college weten. De partij stelde er schriftelijke vragen over.

Komt er nog meer?

Het college startte begin september met de serie. Deze loopt door tot 21 november. CDA Noordwijk stelde ook vragen naar aanleiding van advertenties over de procedure rond de actualisatie van de omgevingsvisie die het college heeft geplaatst. Hoe duur was dat? Wie heeft ze gemaakt? Ook wil de partij weten: “Welke advertenties, zullen er (naast de serie 'Terugblik & Vooruitblik' en buiten de Gemeenteberichten), verder nog worden geplaatst? Graag ook met datum plaatsing, het onderwerp, welke wethouder aan het woord/op de foto en de totale kosten?

Passend

Het college heeft de vragen schriftelijk beantwoord. Voor wat betreft de serie is het antwoord: “Het college wil op een toegankelijke manier en op een passende en toegankelijke wijze verantwoording afleggen over wat zij de afgelopen periode heeft bereikt. Het college heeft gekozen voor een reeks 'ingezonden artikelen' in een huis-aan-huisblad.”