Afval loont nu ook naar Noordwijk

Dit item is verlopen op 31-08-2017.

Gescheiden afval inleveren in ruil voor geld en zo samen sparen voor een goed doel, vereniging, maatschappelijke instelling of uw eigen gezin? Dat lijkt te mooi om waar te zijn, of niet? De gemeente Noordwijk heeft ingestemd met een aanpak, genaamd Afval loont, om meer afval gescheiden in te zamelen. Op zaterdag 21 januari 2017 openen we aan de Stakman Bossestraat 65 het eerste filiaal van Afval loont in Noordwijk.

Over Afval loont

Bij Afval loont kunt u uw afval gescheiden inleveren in ruil voor geld. Denk dan aan oud papier, kunststof, textiel, frituurvet en kleine elektrische apparaten. Wanneer u € 10,- heeft gespaard, wordt het uitgekeerd aan het door uzelf opgegeven doel. Zo kunt u samen sparen voor bijvoorbeeld een goed doel, vereniging, kerk of uw eigen gezin. Iedereen heeft elke dag afval en zo is iedereen in staat om elke dag te sparen. Samen sparen voor een doel is nog leuker! Een prachtig initiatief dat de gemeente van harte ondersteunt.

Registreer en spaar mee

Meedoen met Afval loont is goed voor het milieu. Al het ingeleverde afval wordt hergebruikt of gerecycled. De missie van Afval loont is dan ook. “Samen sparen we de natuur!” Doe daarom ook mee als individu of gezin of samen met anderen. Registreer nu alvast op www.afvalloont.nl/registreer

Speciale avond voor inzamelaars van papier: woensdag 11 januari 2017

De komst van Afval loont kan voordelen bieden aan scholen, sportverenigingen en andere organisaties die op dit moment papier inzamelen. De mix van afvalsoorten die Afval loont inneemt, kan het voor deze organisaties interessant maken om daar ook te gaan sparen. Bij Afval loont kan gespaard worden met textiel, plastic, papier, klein elektrisch en frituurvet. Meer informatie hierover wordt gegeven op een speciale informatieavond op woensdag 11 januari 2017 van 19:00-20:00 uur op het gemeentehuis. 

Kom ook naar de opening zaterdag 21 januari 2017

Uiteraard bent u ook van harte welkom bij de opening van het filiaal. De feestelijke opening staat gepland op zaterdag 21 januari om 10:00 uur. Koffie en thee met wat lekkers staat voor u klaar. Vriendelijk verzoek om zo veel mogelijk lekker te voet of op de fiets te komen naar het filiaal.

Meer weten?