30 september 2017: Open dag milieustraat

Dit item is verlopen op 02-10-2017.

Op zaterdag 30 september 2017 vanaf 9:00 uur tot 15:00 uur is de open dag van de milieustraat van de gemeente Noordwijk en Katwijk. 

Informatie over afvalverwerking en afvalscheiding

Bij diverse stands kunt u informatie krijgen over afvalverwerking en afvalscheiding. Ook krijgt u uitleg en tips op welke manieren u afval in huis het beste kunt sorteren.

Er draait een film waarin u ziet hoe het afvalwerkingsproces verloopt. Ook zijn er diverse afvalverwerkingsbedrijven die laten zien wat er met uw afval gebeurt.

Rondleidingen en gelegenheid tot vragen stellen

Om 10:00 uur, 12:00 uur en 14:00 uur zijn er rondleidingen over het terrein van de milieustraat. Er is koffie en thee en alle gelegenheid vragen te stellen aan medewerkers. Elke bezoeker ontvangt een leuke attentie.

Speciale kinderhoek

Voor kinderen is er een speciale kinderhoek, net buiten het terrein, waar begeleiding aanwezig is. Kinderen onder de 12 jaar kunnen zich daar vermaken. Zij mogen uit veiligheidsoverwegingen niet op de milieustraat komen.

Milieustraat gewoon open

De milieustraat is deze dag gewoon in bedrijf. U kunt, net als anders, uw grof afval wegbrengen. U vindt de milieustraat op Taanderstraat 1 in `t Heen, Katwijk.