Nieuwe woonwijk Offem Zuid

Impressie in vogelvlucht Offem Zuid

Offem Zuid is een gebied aan de oostelijke kant van Noordwijk. Het gebied wordt gebruikt voor het bouwen van woningen. Op dit moment worden alle voorbereidingen hiervoor getroffen. In verschillende fasen wordt het gebied bebouwd.

Ligging Offem Zuid

Offem Zuid wordt begrensd door de provinciale weg N206, de Beeklaan (N451), de Herenweg en watergang de Woensdagse Watering. De naam Offem Zuid verwijst naar het lommerrijke landgoed Offem dat aan het plangebied grenst. Het plangebied omvat een oppervlakte van circa 27 hectare.

Aanmelden gemeentelijke nieuwsbrief

Wilt u graag tijdens het hele proces op de hoogte gehouden worden van nieuws en ontwikkelingen rondom Offem Zuid? Dat kan! Meld u aan voor de nieuwsbrief. Let op. U ontvangt ter bevestiging een e-mail. Vergeet niet te bevestigen. Deze nieuwsbrief verschijnt ongeveer eens per kwartaal.

Aanmelden nieuwsbrief Offem Zuid

Laatste editie nieuwsbrief

Lees het laatste nieuws en leuke weetjes over deze toekomstige nieuwe woonwijk in de laatste nieuwsbrief over Offem Zuid

Website en nieuwsbrief projectontwikkelaar

In Offem Zuid komen totaal ongeveer 750 woningen, gerealiseerd door 3 ontwikkelaars. Daarvan ontwikkelt BPD samen met Van Rhijn Bouw er zo'n 240. Naar verwachting start de verkoop van deze woningen in het najaar van 2017. Start bouw staat gepland voor het 1e kwartaal van 2018. Voor meer informatie over de start verkoop, type woningen en aanmelden voor de nieuwsbrief kunt u terecht op de website van de ontwikkelaar

Contactgegevens

Heeft u vragen of wilt u meer weten over dit project dan kunt u terecht bij de projectleider M. (Mathy) van Schie of de projectassistent Y. (Yvonne) Wullink. Hiervoor kunt u telefonisch contact opnemen met het Klantcontactcentrum of een e-mail sturen naar het projectteam.
E-mail: offemzuid@noordwijk.nl