Nieuwe woonwijk Offem Zuid

Toekomstige bewoners op het terrein offem zuid met confetti

Offem Zuid is een gebied aan de oostelijke kant van Noordwijk. Het gebied wordt gebruikt voor het bouwen van woningen. Op dit moment worden alle voorbereidingen hiervoor getroffen. In verschillende fasen wordt het gebied bebouwd.

Ligging Offem Zuid

Offem Zuid wordt begrensd door de provinciale weg N206, de Beeklaan (N451), de Herenweg en watergang de Woensdagse Watering. De naam Offem Zuid verwijst naar het lommerrijke landgoed Offem dat aan het plangebied grenst. Het plangebied omvat een oppervlakte van circa 27 hectare.

Eerste heipaal voor eerste deel

Vrijdag 1 juni 2018 heeft Van Rhijn Bouw B.V. de eerste heipaal geslagen voor de woningen van het eerste deel van Offem Zuid. Het gaat om 240 woningen. De oplevering ervan is eind 2019; begin 2020. Dit is afhankelijk van het verloop van de werkzaamheden.

Contact met de bouwer

De bouwer streeft ernaar de overlast tot een minimum te beperken. Toch overlast van de bouwwerkzaamheden? Neem contact op met Van Rhijn Bouw B.V. via (071) 40 16 041. Ook als u vragen heeft over andere bouwzaken op Offem Zuid.

3 eigenaren

In Offem Zuid komen maximaal 750 woningen. De bouw ervan gebeurt in drie delen. Het eerste deel is gestart. De twee andere delen zijn ook bestemd voor woningbouw. Dat is vastgelegd in het bestemmingsplan Offem Zuid. De gemeente is in gesprek met de eigenaren van de grond over de totstandkoming van de woningen.

Aanmelden gemeentelijke nieuwsbrief

Wilt u graag tijdens het hele proces op de hoogte gehouden worden van nieuws en ontwikkelingen rondom Offem Zuid? Dat kan! Meld u aan voor de nieuwsbrief. Let op. U ontvangt ter bevestiging een e-mail. Vergeet niet te bevestigen. Deze nieuwsbrief verschijnt ongeveer eens per kwartaal.

Aanmelden nieuwsbrief Offem Zuid

Laatste editie nieuwsbrief

Lees het laatste nieuws en leuke weetjes over deze toekomstige nieuwe woonwijk in de laatste nieuwsbrief over Offem Zuid