Losplaatskade: herontwikkeling gemeentewerf

In het gebied bij de voormalige Losplaatsweg wordt de voormalige gemeentewerf en het voormalige aanliggende terrein van Alliander herontwikkeld. In 2015 is een samenwerkingsovereenkomst afgesloten met de geselecteerde ontwikkelaar Thunnissen. Zij werken aan het project met de nieuwe naam: Losplaatskade. Daarnaast wordt er in dit gebied gebouwd aan de Losplaatsweg en is er een plan in ontwikkeling voor het voormalige postkantoor aan de Boekerslootlaan.

Losplaatskade: woonwijk

In de nieuwe wijk aan de Losplaatskade komen 49 eengezinswoningen, waarvan 30% in de sociale sector. In het gebied wordt ook een nieuwe watergang aangelegd. De ontwikkeling van deze locatie is één van de laatste deelprojecten binnen het programma De Kern Gezond.

Aanmelden nieuwsbrief Losplaatskade

Wilt u graag op de hoogte gehouden worden van nieuws en ontwikkelingen? Dat kan! Via de onderstaande link kunt u zich aanmelden voor de digitale nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt minimaal één keer per kwartaal en eventueel tussentijds als er actuele informatie te melden is. Vertelt u het ook even aan uw buren dat ze zich kunnen aanmelden.

Webversie nieuwsbrief

Via onderstaande link gaat u naar de laatste webversie van de nieuwsbrief over het project Losplaatskade.

Vragen en/of opmerkingen

Heeft u nog vragen? Stel ze gerust!
E-mail gemeente@noordwijk.nl o.v.v. Losplaatskade