Handhavers (BOA) openbare ruimte | 36 uur

Wie ben jij?

Je bent een BOA met ambitie. Je wilt bouwen aan de samenleving. Je vindt maatschappelijke veiligheid en dienstverlening belangrijk. Je bent integer, klantgericht en vasthoudend, met gevoel voor realiteit. Je bent zelfstandig, in staat tot samenwerking en hebt goede communicatieve vaardigheden. Daarnaast heb je een proactieve en positieve houding en ben je collegiaal. Als BOA ben je het visitekaartje van de gemeente Noordwijk.

Wat breng je mee?

  • Een functiegerichte opleiding op MBO-niveau (HTV-opleiding is een pré).
  • Een geldig BOA-getuigschrift en ervaring als BOA en/of toezichthouder, bij voorkeur opgedaan bij een gemeentelijke organisatie.
  • Een certificaat om drank- en horeca controles uit te voeren (of deze te behalen) is een pré.
  • Een uitstekende fysieke conditie;je bent bereid om in  de  avonden en weekenden te werken.
  • Je hebt een rijbewijs B en bij voorkeur een EHBO-diploma.

Wat ga je doen?

Je bent algemeen inzetbaar als BOA. Je surveilleert op straat, gaat op meldingen af en controleert op naleving van regels. Je spreekt mensen aan, zoekt in overleg naar oplossingen en treedt op bij overtredingen. Daarnaast word je ingezet op een diversiteit aan thema’s: Noordwijk kenmerkt zich door een uitgebreid horeca aanbod, een grote diversiteit aan evenementen, veel bezoekers voor o.a. het strand, uitdagingen op gebied van parkeren en zijn we volop bezig in de aanpak van ondermijning. Ook zetten we specifiek in op veiligheid rondom scholen. Toezicht en handhaving op basis van vergunningen of leefbaarheids- en veiligheidsvraagstukken op deze thema’s behoren tot je takenpakket. Het ontwikkelen van taakaccenten, waarbij je je specialiseert op één van de inhoudelijke thema’s behoort tot de mogelijkheden. Ook hebben we ambitie om op termijn de stap te maken naar wijkgericht werken met wijkboa’s. Kortom: een hoge mate van diversiteit waarbij jij een rots in de branding bent en stevig in je schoenen staat.  

Wat bieden wij?

Bij ons vind je werk waar je van groeit. Je baan doet er toe. Het werk is uitdagend, interessant en relevant. Op je professionalisme doen we volop een beroep. We waarderen je vakmanschap. Er is veel ruimte voor jouw vernieuwende ideeën. Innovatie vinden we belangrijk. Jouw creativiteit, vrijheid en betrokkenheid doen er toe. Naast jouw persoonlijke ontwikkeling bieden we: We bieden een goed maandsalaris van maximaal € 3.301,- bruto per maand (schaal 7) bij 36 uur per week en daarnaast 17,65% IKB en een goede pensioenopbouw. Ook ontvang je een onregelmatigheidstoeslag. We zijn een goede werkgever. We vinden een goede werk-privébalans belangrijk. We investeren ook in jouw verdere ontwikkeling. Dit doen we onder andere door een breed aanbod via de Noordwijk Academie.

Interesse?

Vragen over de functie? Bel of mail: Andy van der Graaf, a.vandegraaf@noordwijk.nl of telefoonnummer +31 (0)71 366 00 00.

Solliciteren?

Ben jij onze nieuwe collega? Stuur dan voor 29 april 2023 jouw motivatiebrief en cv naar wervingenselectie@noordwijk.nl

Wanneer jij reageert en voldoet aan de vacature eisen zorgen we dat we snel een gesprek met je inplannen.Tot gauw!