Financieel Adviseur B (36 uur per week)

Wij werken voor alle Noordwijkers. En dat kunnen we het beste doen als wij een afspiegeling vormen van de bevolking van Noordwijk. Daarom streven wij naar diversiteit in onze teams. Samen maken we het verschil. Samen maken we Noordwijk mooier.

Wie ben jij?

Jij bent een leuke collega die flexibel en enthousiast is. Een ervaren financieel adviseur die, samen met collega’s, werkt aan financiële vraagstukken en de organisatie meeneemt in de planning- en controlcyclus. Het is een uitdagende functie waarbij jouw ervaring en expertise onderscheidend zijn. Kom jij je ambities waarmaken binnen onze gemeente?

Wat ga je doen?

Je gaat doen waar je goed in bent

  • Je bent adviseur inzake planning en control voor een deel van de organisatie;
  • Je schrijft beleidsnota’s (bv nota reserves en voorzieningen, nota investeringen en afschrijvingenbeleid);
  • Je draagt bij aan de totstandkoming van een aantal van de volgende documenten: voorjaarsnota, najaarsnota, programmabegroting inclusief investeringsplan en meerjarenbegroting en de jaarrekening;
  • Je adviseert de organisatie en de college over alle facetten van het vakgebied;
  • Je bent sturend in het uitdragen van het idee van planning en control binnen de organisatie;
  • Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van de instrumenten van planning en control;
  • Je volgt de actuele ontwikkelingen op de voet en bent in staat om minder ervaren collega’s hierin wegwijs te maken.
  • Je hebt ervaring met projectmatig werken en financiële kennis van grondexploitaties.

Wat bieden wij?

Bij ons vind je werk waar je van groeit. Je baan doet er toe. Je werkt aan oplossingen die ergens over gaan. We waarderen je vakmanschap. Er is ruimte voor jouw vernieuwende ideeën. Innovatie vinden we namelijk belangrijk. Wij bieden een salaris die binnen salarisschaal 10A-11 valt afhankelijk van ervaring. Daarnaast heb je recht op 17,65% IKB en een goede pensioenopbouw. Wij vinden een goede werk-privébalans belangrijk, waarbij we je de mogelijkheid bieden om tijd- en plaats onafhankelijk te werken. En willen wij investeren in jouw ontwikkeling. Binnen de Noordwijk academie kun je onbeperkt aan je eigen ontwikkeling werken.

Wil jij ook investeren in jouw en onze toekomst?

Je plek in de organisatie

Je komt te werken binnen het team Financiën en advies. Het is een fijn en ambitieus team, waar jong en oud hand in hand gaan. Jouw werkplek zit in een prachtig klassiek en tegelijk modern kantoor en is gevestigd in Noordwijkerhout.

Samen maken we Noordwijk mooier

Met inwoners, ondernemers en natuurlijk jij als medewerker. Doe je mee? Bouw jij mee aan onze gemeente?

Samen zorgen we voor een gemeente die de samenleving uitnodigt om zelf aan de slag te gaan met wat er in Noordwijk moet gebeuren. Een gemeente met ruim 44.000 inwoners en bestaat uit vier kernen. Een werkgever op weg naar een moderne, proactieve netwerkorganisatie met clustermanagers, zelforganiserende teams en ongeveer 300 collega’s.

De gemeente is volop in ontwikkeling en mag zich naast drie andere gemeenten, een gemeente met een bijzondere status noemen. Sinds oktober 2020 is de gemeente Noordwijk namelijk toegetreden tot een select gezelschap van kuuroorden in Europa. Verder kent iedereen Noordwijk als bloeiende gemeenschap in de oer-Hollandse bollenstreek en als toeristische badplaats aan de Noordzee.

Financiële vraagstukken en afwegingen moeten dagelijks gemaakt worden en hiervoor zijn wij op zoek naar een leuke collega binnen het team Financiën Advies.

Wil je iets betekenen voor de maatschappij en de organisatie? Dan zijn we op zoek naar jou!

Interesse?

Vragen? Bel of mail: Sven Frijlink via s.frijlink@noordwijk.nl of +31 (0)71 36 60 000.

Ben jij de nieuwe collega waar wij naar zoeken? Stuur dan vóór 23 november 2023 via de website Werken in het westen je brief met motivatie en CV onder vermelding van vacaturenummer 2023-XX.

Sollicitatie

Wanneer jij reageert en voldoet aan de vacature eisen zorgen we dat we snel een gesprek met je inplannen. Bij geschikte kandidaten behouden wij de vrijheid om de werving eerder dan 23 november 2023 te sluiten. Reageer dus snel.

Tot gauw!