Werken bij de gemeente

Noordwijk heeft een duidelijke visie op de toekomst. De badplaats wil stralen als energieke, inspirerende en gastvrije kustplaats met topkwaliteit en allure. Niet met 1, niet met 5 maar met 7 stralende sterren. Een energieke samenleving, sfeervolle dorpscentra, geweldige sportmogelijkheden, aantrekkelijke leefomgeving met aandacht voor de rijke natuur en een mooi landschap, een veelzijdige economie en toerisme en uitstekende bereikbaarheid. Om ze allemaal maar eens te noemen. Noordwijk zou Noordwijk niet zijn als deze sterren al hoog aan de blauwe hemel staan. Maar we zijn er beslist nog niet. En daar hebben we jou voor nodig.

Samenwerken aan de 7-sterren

In Noordwijk werken we samen. Met elkaar laten we de sterren stralen. En niet één ster kan achterblijven. Dus we hebben elkaar nodig. Daarbij spelen transparantie, verbondenheid en vertrouwen een belangrijke rol. We zijn resultaatgericht, ambitieus, respectvol en hebben durf. Maar ook veel plezier in ons werk. De sterren van Noordwijk zijn ook onze medewerkers. Er is ruimte om jezelf te ontwikkelen. Durf je het aan? Kom dan naar Noordwijk.

Vacature

Vacatures van de gemeente Noordwijk staan op de website Werken in het Westen. Meer weten? Of solliciteren? Via onderstaande link.

Logo Noordwijk European City of Sport 2017

Logo Noordwijk Marketing - Visitor info Noordwijk