Werken bij de gemeente

Noordwijk biedt een unieke combinatie van kwaliteiten: natuur in de wijde omgeving, prachtige historie in Noordwijk Binnen, een levendig, maar stijlvol badplaatsleven en een van de belangrijkste congresplaatsen in Nederland. In het voorjaar bloeien de bollenvelden en mag Noordwijk zich terecht de bloemenbadplaats noemen. In de zomer bevestigen hoogwaardige evenementen het culturele klimaat.

Noordwijk als werkgever

De gemeente Noordwijk is een organisatie die volop in beweging is en die voortdurend inspeelt op de ontwikkelingen in een dynamische omgeving. Noordwijk werkt met enthousiasme aan de verbetering van de gemeentelijke organisatie. De sleutelwoorden hiervoor zijn klantgerichtheid, flexibiliteit, kwaliteit en bedrijfsmatig werken.

Logo Noordwijk European City of Sport 2017

Logo Noordwijk Marketing - Visitor info Noordwijk