Zilkers: denk mee over een plan voor De Duinpan

5 juli 2023, 10:58
Zilkers: denk mee over een plan voor De Duinpan

Een buurtcentrum waar iedereen welkom is en waar het goed toeven is. Meedenken met een plan voor de Duinpan als nog levendiger buurtcentrum? Ga naar samen.noordwijk.nl.

Het meebepalen van een fijne ontmoetingsplek past in de gangbaar wordende gedachte dat bewoners kunnen meedenken over hun woonomgeving. Hoe ze deze leefbaar en plezierig kunnen houden.

Zelfstandig blijven wonen

Een gezellig buurtcentrum om de hoek waar je altijd terecht kunt, helpt flink mee om zelfstandig te kunnen blijven wonen. Iets wat Zilkers graag willen, blijkt uit de vorig jaar gehouden vragenronde onder de inwoners van 60 plus.

Buurtfunctie sterker

Gemeente Noordwijk wil de buurtfunctie van De Duinpan versterken. Een  buurtcentrum waar iedereen welkom is en waar het goed toeven is. Wie weten beter hoe dit eruit moet zien, welke invulling het beste past bij De Zilk dan de bewoners zelf?  

Werkgroep toetst ideeën

De komende maanden staan in het teken van plannen maken. Een werkgroep bereidt dit voor. In de werkgroep komen vertegenwoordigers van de verenigingen die vaste huurders zijn bij De Duinpan. Verenigingen die minder vaak gebruik maken van De Duinpan en inwoners worden ook betrokken. Zij ontvangen via de werkgroep een uitnodiging. De werkgroep haalt de ideeën op om ze te toetsen aan de voorwaarden.   

Meedoen? Kijk op samen.noordwijk.nl

Ben je geïnteresseerd om jouw ervaring, kennis en ideeën te delen? Geef je dan op voor project Buurtcentrum De Duinpan op samen.noordwijk.nl.

Of bel of mail

Je kunt je ook aanmelden via e-mail of per telefoon. Mail naar info@noordwijk.nl  of bel naar 071 – 3660 000.

Meer lezen?