Waar kan de participatie beter?

8 november 2023, 10:13

Waar kan de participatie beter? Iedereen kan meedoen aan het onderzoek. Op Samen Noordwijk staat de vragenlijst klaar. Maar de gemeente doet meer om van zo veel mogelijk mensen te horen hoe de gemeente mensen beter betrekt bij de participatie.

Samen maken we Noordwijk

Steeds vaker start de gemeente een participatietraject. En steeds meer mensen doen mee. Zo bouwen we aan onze toekomst. Samen maken we Noordwijk. Hét motto waaronder de gemeente werkt.

Gaat het goed?

Maar lukt het de gemeente inwoners, ondernemers, maatschappelijke organisaties en verenigingen laagdrempelig en vroeg te betrekken bij initiatieven, plannen en besluiten?

Onderzoek

De komende weken onderzoekt de gemeente of de aanpak beter kan. De gemeente doet straatinterviews. Gaat in gesprek met wijkverenigingen, ondernemers, ondernemersverenigingen en adviesraden. En op Samen Noordwijk staat voor iedereen een vragenlijst klaar.

Iedereen is uitgenodigd

Iedereen is van harte uitgenodigd om te laten weten wat voor verbeteringen hij of zij ziet. In het 1e kwartaal van 2024 geeft de gemeente daarover een terugkoppeling. De oogst helpt de gemeente om de mening van inwoners en ondernemers nog beter mee te nemen in de besluitvorming.

Doe mee

Wil je meedoen aan het onderzoek? Dat kan nog tot eind november 2023.

Meld je aan

Wil je altijd op de hoogte zijn van alle projecten waarover je kunt meepraten? Registreer je dan als lid van Samen Noordwijk. Ook geschikt om jouw eigen plan te presenteren!