Nationale Buitenspeeldag

5 juni 2023, 13:27

Woensdag 14 juni is de Nationale Buitenspeeldag. De gemeente nodigt alle kinderen uit om op die dag te gaan spelen op een fijne speelplek bij hen in de buurt. Pappa’s en mamma’s helpen jullie mee er een heerlijke buitenspeeldag van te maken?

De Nationale Buitenspeeldag is een mooie aanleiding om alle kinderen bekend te maken met de mooie speelplekken in onze gemeente. De gemeente nodigt ze dan ook allemaal uit om tijdens de buitenspeeldag daar te gaan spelen. Als ouders, verzorgers of begeleiders een handje willen meehelpen…. 

Dichtbij huis fijn spelen 

Tijdens de Nationale Buitenspeeldag staan bij de Wilgenrand buurtcoaches klaar om de kinderen een onvergetelijke buitenspeeldag te bezorgen. Maar ook zonder de buurtcoaches erbij kunnen kinderen dichtbij huis op een fijne speelplek aan de slag in Noordwijk en Noordwijkerhout.

Met elkaar de speelplekken opknappen

Buurten en gemeente zetten zich in voor een woonomgeving waar kinderen fijn kunnen spelen. Dit betekent dat de speelplekken veilig, aantrekkelijk, uitdagend, toegankelijk maar vooral erg leuk moeten zijn. Veel speelplekken zijn in samenspraak met de buurt opgeknapt. Hier is het overzicht.

Op een rij 

-Speelplek Dreefkant
-Speelplek Goudenregenstraat 
-Speelplek Hafkenscheidtlaan 
-Speelplek Hyacinthstraat 
-Speelplek Jacob Juchtstraat
-Speelplek Marjoleinstraat
-Speelplek Montessoristraat
-Speelplek Simon Emtinckstraat
-Speelplek Sperwerkroft
-Speelplek Wilgenrand