Zoekresultaten

85 resultaten voor ‘’

 • Raadscolumn Theo Alkemade (CDA): 'Ga stemmen op woensdag 20 maart'

  09 mei 2019

  De gemeenteraadsverkiezingen van november liggen alweer een tijdje achter ons. In december zijn de grote lijnen van het beleid van de nieuwe coalitie, bestaande uit NZLokaal, VVD, CDA en Lijst Salman Noordwijk, vastgelegd in het coalitieakkoord.

 • Nieuws uit de Raad

  Nieuws uit de gemeenteraad.

 • Raad en College maken een rondje door de gemeente

  16 mei 2019

  Op vrijdag 10 mei 2019 maakten leden van de Raad en het College gezamenlijk een busrit door de gemeente Noordwijk. Een initiatief vanuit het gemeentebestuur om onderwerpen en projecten op locatie te bekijken in de verschillende kernen. Het bezoek richtte zich vooral op het onderwerp woningbouw. Op welke locaties wordt er gebouwd? En welke bouwlocaties komen verder in aanmerking in de gemeente?

 • Verkiezingen Provinciale Staten en Waterschap 20 maart 2019

  Op woensdag 20 maart 2019 zijn de verkiezingen voor de leden van Provinciale Staten van Zuid-Holland en de leden van het algemeen bestuur van het hoogheemraadschap van Rijnland geweest.

 • Raad besluit over belangrijke onderwerpen tijdens vergadering

  23 mei 2019

  Bij de raadsvergadering op 21 mei 2019 stonden diverse onderwerpen op de agenda. Raadsleden debatteerden onder andere over de programmabegroting van de Intergemeentelijke Sociale Dienst (ISD) Bollenstreek, het Ondernemersfonds en de verplaatsing van transportbedrijf Meeuwenoord in Noordwijkerhout.

 • Start inwonersenquête over nieuwe burgemeester

  20 mei 2019

  Wordt het een vernieuwer, een verbinder, iemand met daadkracht of een onderhandelaar? De Noordwijkse gemeenteraad zoekt een nieuwe burgemeester. En wil daarvoor graag de hulp van de inwoners. Wat voor burgemeester willen zij? Naar welk type persoon moeten we op zoek? Hiervoor is een enquête gelanceerd.

 • Raad: meer woningen en minder ballonnen

  16 april 2019

  Op donderdag 28 maart 2019 vond er opnieuw een raadsvergadering plaats in de Duinpan. Het was het vervolg op de raadsvergadering van 19 maart 2019. Daar konden vanwege de tijd niet alle onderwerpen worden besproken. Er stonden weer belangrijke zaken op de agenda. Een terugblik.

 • Raadscolumn Dick Gutlich (D66)

  09 mei 2019

  Inmiddels is de nieuwe raadsperiode alweer ruim 3 maanden oud. We zien een nieuwe gemeenteraad die op een nieuwe manier vergadert en op een laagdrempelige wijze probeert de inwoners bij het bestuur te betrekken.

 • Uitslagen vorige verkiezingen

  U kunt de uitslagen van eerder gehouden verkiezingen nalezen. Ook is het mogelijk diverse overzichten te downloaden.

 • Uitslag verkiezingen Europees Parlement 23 mei 2019

  Op donderdag 23 mei 2019 zijn de verkiezingen voor de Nederlandse leden van het Europees Parlement geweest.

Verfijn uw zoekopdracht

Zoek binnen

Publicatiedatum

Sorteren op

Resultaten per pagina