Een extraatje voor uw welzijn

Corona heeft onze wereld op zijn kop gezet. Lockdowns, afstand houden, de beperkingen. Heeft u het zwaar en kunt u een mentaal steuntje gebruiken? Dan is er een extraatje voor uw welzijn. Activiteiten in Noordwijk die u helpen het leven beter aan te kunnen. Zoals mindfulness, een hardlooptraining, een cursus ‘kleur je leven’ of een cursus ‘vrienden maken’.

Online aanmelden voor interesse in een activiteit

Cursus mindfulness

Met Mindfulness traint u uw aandacht. En leert u meer in het hier en nu te leven. Zo leeft u meer bewust. En gaat u makkelijker om met de drukte van alledag en stress. U kunt betere keuzes maken en zo werkt u aan uw gezondheid. Zodat u meer ontspannen in het leven staat. En meer kan genieten van de fijne dingen.

De training bestaat uit 8 dagdelen (2,5 uur) en een trainingsdag (5 uur) in een groep. Daarnaast oefent u dagelijks thuis met leuke opdrachten en audio oefeningen. Deelnemers betalen € 30,- eigen bijdrage.

Running Therapie

Door hardlopen kunt u op een gezonde manier omgaan met stress en spanning. Verken rennend uw grenzen en mogelijkheden. Na 13 weken kunt u 30 tot 45 minuten hardlopen zonder te stoppen.

U krijgt een schema om minimaal 1x per week zelf te trainen. Ervaring is niet nodig. Deelnemers betalen € 30, - eigen bijdrage.

App Kleur je leven

Deze app moedigt u aan om leuke dingen te doen. Anders te leren denken, leren te ontspannen, met andere mensen iets samen doen. Omgaan met piekeren en opkomen voor uzelf. U leert over deze onderwerpen en gaat er ook mee aan de slag. Gun uzelf een lichter leven met deze app.

De cursus bestaat uit 8 lessen en 1 opfrisles na 12 weken. Op uw smartphone of tablet. Er is geen eigen bijdrage.

Vrienden maken

Hoe maakt u vrienden en belangrijker hoe blijft u bevriend? Samen dingen doen is leuker dan alleen. En als uw leven tegenzit heeft u veel steun aan elkaar. U staat er niet alleen voor als u een fijn sociaal netwerk om u heen heeft. Vrienden zijn heel belangrijk.

Deelnemers betalen € 30,- eigen bijdrage.

Aanpak

Heeft u interesse in een van de bovenstaande activiteiten? Dan kunt u zich zowel telefonisch als online aanmelden voor interesse in een activiteit. Er wordt daarna contact met u opgenomen door één van de welzijnsconsulenten van Welzijn Noordwijk. In een gesprek kunnen zij u meer informatie geven over het aanbod en bespreken welke activiteit passend voor u is. Welzijn Noordwijk is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9:30 - 15:30 uur via +31 (0)71 71 14 334 of info@welzijnnoordwijk.nl