Dinsdag 21 september 2021 vergadert de raadscommissie Ruimte. De vergadering start om 20:00 uur. De vergadering is digitaal, vanwege corona. U kunt de vergadering live volgen via onze livestream.

Toekomstvisie voor Noordwijk

De afgelopen periode hebben circa 150 inwoners, ondernemers, scholieren en andere betrokkenen hard gewerkt aan hun eigen toekomstvisies. Deze toekomstvisies vormden de basis voor de omgevingsvisie. In een redactieteam van bewoners en gemeente, zijn de 30 toekomstvisie van bewoners samengevoegd tot 1 omgevingsvisie. Het traject met bewoners zit in de eindfase, het is nu aan de raad om de omgevingsvisie te beoordelen.

Aan de teams om te bepalen 

De omgevingsvisie van de voormalig gemeente Noordwijk is 1 van de ingrediënten. Met het opstellen van een nieuwe visie gaat de nieuwe gemeente beslist niet voorbij aan het werk dat al voor deze omgevingsvisie is verzet. Het is aan de inwoners, ondernemers, verenigingen en maatschappelijke organisaties uit met name de kernen Noordwijk aan Zee en Noordwijk Binnen in hoeverre zij deze visie willen gebruiken. Deze omgevingsvisie vindt u in ons archief.

Projectinformatie

  • Procesmanager: Simone Diegenbach
  • Projectgroep: Samen maken we de Toekomst
  • Kerngroep: Samen maken we de Toekomst

Meer informatie

Op sociale media

Belangrijke documenten

Beeld eindbijeenkomst