Nieuwe woonwijk Offem-Zuid

Offem Zuid is een gebied aan de oostelijke kant van Noordwijk. Het gebied wordt gebruikt voor het bouwen van woningen. Op dit moment worden alle voorbereidingen hiervoor getroffen. In verschillende fasen wordt het gebied bebouwd.

Ligging Offem Zuid

overzichtsfoto woonwijkOffem Zuid wordt begrensd door de provinciale weg N206, de Beeklaan (N451), de Herenweg en watergang de Woensdagse Watering. De naam Offem Zuid verwijst naar het lommerrijke landgoed Offem dat aan het plangebied grenst. Het plangebied omvat een oppervlakte van circa 27 hectare.

Eerste woningen te zien

Vrijdag 1 juni 2018 heeft Van Rhijn Bouw B.V. de eerste heipaal geslagen voor de woningen van het eerste deel van Offem Zuid. Het gaat om 240 woningen. Deze worden in fases gebouwd. De oplevering van de 1e woningen vindt plaats medio 2019.

Contact met de bouwer

De bouwer streeft ernaar de overlast tot een minimum te beperken. Toch overlast van de bouwwerkzaamheden? Neem contact op met Van Rhijn Bouw B.V. via (071) 40 16 041. Ook als u vragen heeft over andere bouwzaken op Offem Zuid.

3 eigenaren

Het plangebied kent 3 eigenaren. De plannen van 1 van deze eigenaren, Campri Vastgoed BV, zijn in vergevorderd stadium. Dit houdt in dat begin volgend jaar meerdere planologische procedures gaan starten. Wanneer deze zijn afgerond kunnen de voorbereidingen voor de bouw beginnen. Campri Vastgoed BV streeft er naar in 2020 te starten met bouwen.

Verkeer rondom nieuwe woonwijk

Met de komst van een nieuwe woonwijk ontstaan er vragen op verschillende gebieden. Deze keer vragen en antwoorden over het onderwerp verkeer rondom de nieuwe woonwijk Offem Zuid.

Aanmelden gemeentelijke nieuwsbrief

Wilt u graag tijdens het hele proces op de hoogte gehouden worden van nieuws en ontwikkelingen rondom Offem Zuid? Dat kan! Meld u aan voor de nieuwsbrief. Let op. U ontvangt ter bevestiging een e-mail. Vergeet niet te bevestigen. Deze nieuwsbrief verschijnt ongeveer eens per kwartaal.

Aanmelden nieuwsbrief Offem Zuid

Laatste editie nieuwsbrief

Lees het laatste nieuws en leuke weetjes over deze toekomstige nieuwe woonwijk in de laatste nieuwsbrief over Offem Zuid.

Uitgelicht