Nieuwe woonwijk Offem-Zuid

Offem Zuid is een gebied aan de oostelijke kant van Noordwijk. Het gebied wordt gebruikt voor het bouwen van woningen. Op dit moment worden alle voorbereidingen hiervoor getroffen. In verschillende fasen wordt het gebied bebouwd.

Ligging Offem Zuid

overzichtsfoto woonwijkOffem Zuid wordt begrensd door de provinciale weg N206, de Beeklaan (N451), de Herenweg en watergang de Woensdagse Watering. De naam Offem Zuid verwijst naar het lommerrijke landgoed Offem dat aan het plangebied grenst. Het plangebied omvat een oppervlakte van circa 27 hectare.

Verschillende eigenaren grond

Het plangebied kent 3 eigenaren. De plannen van 1 van deze eigenaren, Campri Vastgoed BV, zijn in een vergevorderd stadium. Dit houdt in dat de planologische procedure is gestart. Dit is noodzakelijk voordat woingbouw kan plaatsvinden. Campri Vastgoed BV streeft er naar in 2020 te starten met bouwen.

Informatie voor nieuwe bewoners

Meer informatie voor nieuwe bewoners is te vinden op een speciale webpagina 'Nieuwe bewoners Offem Zuid'. Met onder andere informatie over de milieupas, wonen in Noordiwjk en wat de gemeente voor u kan doen in bepaalde gevallen.

Aanmelden gemeentelijke nieuwsbrief

Wilt u graag tijdens het hele proces op de hoogte gehouden worden van nieuws en ontwikkelingen rondom Offem Zuid? Dat kan! Meld u aan voor de nieuwsbrief. Let op. U ontvangt ter bevestiging een e-mail. Vergeet niet te bevestigen. Deze nieuwsbrief verschijnt ongeveer eens per kwartaal.

Aanmelden nieuwsbrief Offem Zuid

Laatste editie nieuwsbrief

Lees het laatste nieuws en leuke weetjes over deze toekomstige nieuwe woonwijk in de laatste nieuwsbrief over Offem Zuid.