Parkeervergunning aanvragen als bewoner of bedrijf

De parkeerdruk in sommige delen van de gemeente Noordwijk is hoog. Om die druk enigszins te kunnen reguleren is betaald parkeren ingevoerd (een vorm van gemeentelijke belasting). Inwoners en bedrijven kunnen in bepaalde gevallen een parkeervergunning aanvragen.

Woonplaats Noordwijk

In grote delen van Noordwijk aan Zee en in de kern van Noordwijk Binnen mag op bepaalde tijden alleen tegen betaling of met een parkeervergunning worden geparkeerd. Verder zijn er in Noordwijk op diverse plaatsen blauwe zones ingesteld. Bij een blauwe zone mag slechts gedurende een korte tijd worden geparkeerd. Het tijdstip van aanvang van het parkeren moet met een parkeerschijf zijn aangegeven.

Woonplaats Noordwijkerhout

In Noordwijkerhout zijn in de Zeestraat tussen de Victoriberg en huisnummer 89, in de Havenstraat en aan de Pilarenlaan (parkeerterrein Vomar) parkeerschijfzones ingesteld waarbij is bepaald dat aanwonenden onder bepaalde voorwaarden een ontheffing kunnen aanvragen. Voor een ontheffing van de parkeerduurbeperking bij blauwe zones komen alleen direct aanwonenden in aanmerking.

Woonplaats Noordwijk

Voor meer informatie over parkeervergunningen in de woonplaats Noordwijk kunt u kijken op P1.nl of contact opnemen via het telefoonnummer +31 (0)88 12 61 412.

Woonplaats Noordwijkerhout

Voor meer informatie over de parkeerduurbeperking bij een blauwe zone in de woonplaats Noordwijkerhout kunt u contact opnemen met het Klantcontactcentrum via het telefoonnummer +31(0)71 36 60 000.

Woonplaats Noordwijk

U kunt via het digitaal parkeerloket van Parkeerservice Noordwijk een parkeervergunning aanvragen.

Woonplaats Noordwijkerhout

U kunt digitaal een ontheffing van de parkeerduurbeperking bij een blauwe zone aanvragen (helaas op dit moment niet mogelijk).

Parkeerservice Noordwijk (P1)

<p>Voor vragen of nadere inichtingen kunt u terecht bij Parkeerservice Noordwijk. De openingstijden zijn op maandat t/m zondag van 13:00-17:00 uur. </p>

Adresgegevens

Toon op de kaart Prins Bernhardstraat 72 
2202 LR Noordwijk

+31 (0)88 12 61 412

parkeerservicenoordwijk@p1.nl

P1.nl

Gemeente Noordwijk

Adresgegevens

Toon op de kaart Voorstraat 42 
2201 HW Noordwijk

+31 (0)71 36 60 000

gemeente@noordwijk.nl