Secretaresses | duobaan 2 x 18 uur of 16 en 20 uur

Wie ben jij?

Je bent servicegericht en betrouwbaar. Dienstverlening zit in je bloed en je stelt de klant centraal. Je hebt snel overzicht en staat stevig in je schoenen. Natuurlijk ben je proactief, accuraat en durf je beslissingen te nemen. Dit doe je omdat je resultaten wilt halen, je wilt iets betekenen voor Noordwijk. Ben je graag de spin en het web en houd je van afwisseling in het werk? Dan is deze baan voor jou!  

Wat breng je mee?

 • Je hebt een relevante opleiding op MBO-4 niveau afgerond en ervaring met secretariële werkzaamheden;
 • Je bent thuis in de digitale mogelijkheden; 
 • Je bent flexibel inzetbaar
 • Je kunt goed samenwerken in deze duobaan.

Wat ga je doen?

Je gaat doen waar je goed in bent; met positieve energie en vernieuwende ideeën ondersteun je diverse clustermanagers en teams op secretarieel gebied. Je doet deze werkzaamheden in soepele samenwerking met je collega’s, die ergens anders in de organisatie werken. En in afstemming met de collega, met wie je deze baan deelt.

Je beheert de agenda`s en verricht daarmee samenhangende werkzaamheden. Je houdt werkdossiers bij en je bereidt de vergaderingen en overlegsituaties voor. Je ondersteunt de teams op administratief gebied, zodat de teams ontzorgd zijn. Afspraken zijn bij jouw in beeld en je bewaakt de termijnen. Ook een soepel en zorgvuldig proces omtrent voortgang en afdoening van vergaderingen en besluiten is bij jou in goede handen. Verder organiseer je bijeenkomsten en activiteiten en je ondersteunt hierbij. Met jouw ondersteuning is een soepele voortgang gegarandeerd!  

Wat bieden wij?

Bij ons vind je werk waar je van groeit. Je baan doet er toe. Je werkt mee aan oplossingen die ergens over gaan. We waarderen je vakmanschap. Er is ruimte voor jouw vernieuwende ideeën. Innovatie vinden we namelijk belangrijk. 

 • Een maandsalaris van minimaal € 2.010,- en maximaal € 3.301- (schaal 7) bij 36 uur per week.
 • Individueel keuzebudget van 17,65%.
 • Na een jaarcontract een vaste arbeidsovereenkomst.
 • Goede arbeidsvoorwaarden en pensioenopbouw. 
 • Thuiswerken behoort tot de mogelijkheden. 
 • Een goede werk-privébalans.
 • Uitgebreide ontwikkelmogelijkheden. 

Je plek in de organisatie 

Kom jij je ambities waarmaken in onze gemeente? Wij zijn op zoek naar twee leuke collega's, die flexibel en enthousiast zijn en goed kunnen samenwerken. Een bestuur- en directiesecretaresses die, samen met collega’s van het team secretariaat, aan moderne, proactieve en dienstbare dienstverlening werken. Met dienstverlening die aansluit bij de wensen van de klanten en rekening houdt steeds belangrijkere rol van digitale toepassingen. Ook het werken in een zelf organiserend team vind je aantrekkelijk en wilt hieraan graag een bijdrage leveren. We bieden jou een plek binnen het team Secretariaat, waar je ook mee bouwt aan de teamontwikkeling. Ben je al enthousiast?

Samen maken we Noordwijk mooier

Met inwoners, ondernemers en natuurlijk jij als medewerker. Doe je mee? Bouw jij mee aan onze nieuwe gemeente? 

Samen zorgen we voor een gemeente die de samenleving uitnodigt om zelf aan de slag te gaan met wat er in Noordwijk moet gebeuren. Een gemeente van ongeveer 44.400 inwoners, verdeeld over drie woonkernen. Een werkgever op weg naar een moderne, proactieve en dienstbare netwerkorganisatie met clustermanagers, zelforganiserende teams en ongeveer 300 collega’s. 

Wil je iets betekenen voor de maatschappij en de organisatie? Dan zijn we op zoek naar jou!

Interesse?

Vragen? Bel Betty Zonneveld, personeelsadviseur op telefoonnummer +31 (0)71 36 60 230.

Sollicitatieprocedure 

Ben jij de nieuwe collega waar wij naar zoeken? Stuur dan vóór 31 maart 2023 je motivatiebrief en cv naar wervingenselectie@noordwijk.nl. Wanneer je voldoet aan de vacature eisen, zullen we snel een gesprek met je inplannen. 

Solliciteer