(Online) communicatiemedewerker | 32-26 uur per week | Tijdelijk

De afdeling Communicatie zoekt een (online) communicatiemedewerker die schrijft in duidelijke taal en die het leuk vindt om mee te denken over de content voor onze website, sociale media en de nieuwsbrieven die we versturen. Dit alles onder het genot van een kop versgemalen koffie en met een team van communicatie-experts om je heen.

Wie ben jij?

Jij voelt je online helemaal op je plek. Je weet daar de juiste toon en stijl te kiezen en je bent thuis in online en offline communicatie. Je bent flexibel en enthousiast. Hiermee weet je je collega’s mee te nemen op het juiste communicatiespoor. Je bent klaar voor afwisselende werkdagen waarbij je echt niet alleen achter je laptop zit. Ergens letterlijk en figuurlijk op afgaan zit in jouw natuur. Je pikt de kern van de vraagstukken snel op en dit vertaal je naar makkelijke en duidelijk berichten. Je bent een doorzetter en zet graag de puntjes op de i.
Wat ga je doen?

Naast op maandagochtend het weekend bespreken met je collega’s heb je gedurende de week teamvergaderingen. Je werkt verschillende mailboxen bij, zijn er diverse terugkerende taken en zo nu en dan komen er spoedberichten op je af. 
Je houdt je daarnaast bezig met de opbouw en invulling van onze website (optimalisatie en actueel houden van). En kennen de verschillende sociale media geen geheimen voor je. Stories en Reels maken op Instagram, daar laat jij je creativiteit op los binnen onze huisstijl. De huisstijl bewaken in al onze uitingen (online en offline) is een belangrijk onderdeel in jouw takenpakket. 
Structuur aanbrengen en gestructureerd werken via o.a. Trello ga je goed op. Je werkt veel samen met de communicatieadviseurs en ondersteunt de projecten waarbij zij betrokken zijn. 

Wat breng je mee?

 • Je hebt een mbo+ opleiding afgerond;
 • Je hebt ervaring met het werken in een CMS;
 • Je weet de richtlijnen voor toegankelijkheid toe te passen;
 • Je bent op de hoogte van trends, digitale ontwikkelingen, applicaties en sociale media;
 • Adobe Indesign ken je goed;
 • Je bent flexibel, creatief, ondernemend en praktisch ingesteld.

Wat bieden wij?

Bij ons vind je werk waar je van groeit. Je baan doet er toe. Je werkt mee aan oplossingen die ergens over gaan. We waarderen je vakmanschap. Er is ruimte voor jouw vernieuwende ideeën. Innovatie vinden we namelijk belangrijk.

 • Een maandsalaris van minimaal € 2.255,- tot maximaal € 3.732,- bij een 36-urige werkweek (schaal 8); 
 • 17,65% individueel keuzebudget, dat je ook maandelijks kunt opnemen;
 • Goede pensioenopbouw (ABP) en arbeidsvoorwaarden bij een tijdelijke arbeidsovereenkomst;
 • Bij een andere constructie, een vergelijkbaar, marktconform uurtarief;
 • Thuiswerken behoort tot de mogelijkheden; 
 • Een goede balans tussen werk en privé. Tijd om te ontspannen vinden we belangrijk. 

Wil jij je ambities waarmaken in onze gemeente? Wij zijn op zoek naar een leuke collega die flexibel en enthousiast is. Een collega die met het team Communicatie aan moderne, proactieve en dienstbare dienstverlening werkt. Dienstverlening die aansluit bij de wensen van de klanten en rekening houdt met de steeds belangrijkere rol van digitale toepassingen. Ook het werken in een zelf organiserend team vind je aantrekkelijk en wilt hieraan graag een bijdrage leveren. En je bouwt met je collega´s aan de teamontwikkeling.

Ben je al enthousiast?

Samen maken we Noordwijk mooier. Met inwoners, ondernemers en natuurlijk jij als medewerker. Doe je mee? Bouw jij mee aan onze nieuwe gemeente? Samen zorgen we voor een gemeente die de samenleving uitnodigt om zelf aan de slag te gaan met wat er in Noordwijk moet gebeuren. Een gemeente van ongeveer 44.400 inwoners, verdeeld over drie woonkernen. Een werkgever op weg naar een moderne, proactieve en dienstbare netwerkorganisatie met clustermanagers, zelforganiserende teams en ongeveer 300 collega’s. 

Wil je iets betekenen voor de maatschappij en de organisatie? Dan zijn we op zoek naar jou! We maken graag kennis met je!

Herken jij jezelf in deze vacature en kun je niet wachten om te beginnen bij een gemeente die zich inzet voor haar inwoners? Stuur dan vóór 30 januari 2023 je brief met motivatie en CV via:

solliciteer

Wanneer je voldoet aan de vacature-eisen, plannen we snel een gesprek met je in. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Vragen? 

Bel met Arjan Duijndam, projectleider online, hij vertelt je met alle plezier over de functie en het team communicatie. Je bereikt hem via telefoonnummer +31 (0)71 36 60 235 of a.duijndam@noordwijk.nl