Programma dienstverlening

In ons programma dienstverlening streven wij naar een rapportcijfer 8. Dat is best een ambitie. Maar wij gaan ervoor! Wij doen dat graag samen met u.

Vragenlijst 1-meting

De gemeente Noordwijk wil graag van u weten, hoe u onze dienstverlening ervaart. Daarvoor hebben we vorig jarig een vragenlijst onder onze inwoners uitgezet. Dit was een startpunt voor de gemeente om te kijken hoe we kunnen verbeteren naar uitstekende dienstverlening. Dit jaar zetten we weer een vragenlijst uit, de 1-meting. Zo kijken we of we op de goede weg. Het invullen van de vragenlijst duurt maximaal 5 minuten en is anoniem. Invullen kan tot en met eind januari 2022. Doet u mee?

Vul de vragenlijst in

Vragenlijst 0-meting gedaan

489 inwoners vulden de vragenlijst van de 0-meting in. Een mooie en zeer nuttige bijdrage waarmee we aan de slag zijn gegaan.  De verbeterpunten die uit het rapport komen, sluiten aan bij de acties die wel al ondernemen om onze dienstverlening te verbeteren. Verbeteren naar het niveau dat de inwoners van ons mogen verwachten. Wilt u weten welke verbeterpunten we hebben opgepakt? Lees dan: Wat hebben we van u geleerd om onze dienstverlening te verbeteren

Onderzoeksresultaten 1-meting

Als de onderzoeksresultaten van de 1-meting bekend zijn, dan delen we die natuurlijk graag met u. Dat doen wij via deze pagina. We vertellen u dan ook graag hoe we, dankzij u, onze dienstverlening verbeteren.

Meer informatie