Denk mee over inrichting speelplekken

Wat maakt een buurtspeelplek extra leuk om naar toe te gaan? Dat horen we graag van de gebruikers: bewoners en hun kinderen. Gebruikers nodigen we uit om de online vragenlijst in te vullen. De vragenlijst staat nog 2 dagen open.

Plan opknappen speelplekken

Gemeente Noordwijk maakt plannen om speelplekken te renoveren en opnieuw in te richten. Hierbij houden we rekening met de wensen en ideeën van gebruikers. Zodat ze straks nog leuker, veilig, aantrekkelijk, uitdagend en voor iedereen toegankelijk zijn. Ga snel naar de website Samen Noordwijk vertel ons je ideeën en wensen.

Dit jaar aan de beurt

De volgende 10 speelplekken pakken we dit jaar aan. In Noordwijk zijn dat Dreefkant, Hyacinthstraat, Goudenregenstraat, Jacob Juchstraat, Marjoleinstraat, Montessoristraat en Wilgenrand. In Noordwijkerhout zijn dat Sperwerkroft, Simon Emtinckstraat, en in De Zilk 2 speelplekken aan de Hafkenscheidtlaan. 

Wat gebeurt er met mijn inbreng? 

De vragenlijst staat nog 2 dagen open. Daarna verwerken we de antwoorden. Half oktober 2022 lees je de resultaten. Voor iedere speeltuin maken we 2 ontwerpen. De ontwerpen komen ook op de website. De gebruikers kiezen welk ontwerp wordt uitgevoerd. 

Doe je ook mee? 

Laat weten hoe de speelplek nog leuker wordt! Vul de vragenlijst online in of scan de link via het bord op de speelplek.

Vul de vragenlijst in

Toekomst

Dit is nog maar het begin. Volgend jaar gaan we 13 speelplekken renoveren. Ook hierbij kan iedereen meedenken. Houd de website van Samen Noordwijk in de gaten of meld je aan, dan krijg je een melding in je mailbox.