Donderdag 16 september 2021 vergadert de raadscommissie Ruimte. De vergadering start om 20:00 uur. De vergadering is digitaal, vanwege corona. U kunt de vergadering live volgen via onze livestream

Zomeractiviteiten voor jongeren

Deze zomervakantie zijn er weer volop gratis zomeractiviteiten in onze gemeente. Een leuk initiatief voor jongeren van 12 t/m 25 jaar. Een vol programma met veel verschillende activiteiten. Doe gezellig mee!

Mooi zomerprogramma

Alle jongeren uit Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk kunnen deze zomervakantie gratis meedoen aan veel verschillende activiteiten. Er is een heel mooi zomerprogramma neergezet door samenwerkingen vanuit het Welzijnskwartier. Ontspanning en samenzijn is heel belangrijk voor de jeugd. Vooral na een lange periode van beperkingen. Natuurlijk doen we dit volgens coronarichtlijnen.

Greep uit de diverse activiteiten 

Er zijn veel verschillende sportieve, culturele en creatieve activiteiten. Dit is een greep uit het programma: lasergamen, golfsurfen, zeilen, voetbalclinics op diverse speelveldjes, freerunnen, skeeleren, mountainbiken, bubbelvoetbal, bootcampen, suppen, stuntsteppen en skaten. Ook is er een speciale middag voor de meiden, een tienermiddag en een fotografie- en een grimeworkshop. 

Informatie & aanmelden 

De activiteiten vinden plaats vanaf maandag 19 juli 2021 en lopen door t/m begin september 2021. Kijk voor meer informatie over het programma en aanmelden

Samenwerking 

De Breakout Events Summer Edition wordt gefinancierd door gemeente Noordwijk en de Summer Games.