Werkzaamheden Parallel Boulevard

Geen werkzaamheden op de Parallel Boulevard in Noordwijk aan Zee van zaterdag 24 december 2022 tot en met zondag 8 januari 2023.

Asfalteren

Voor de Kerst asfalteert de aannemer nog de rijbaan tot voorbij de inrit naar de Parallelflat. Dat gebeurt woensdag 21 december 2022. Bewoners van de Parallelflat kunnen daarna weer in- en uitrijden via de Parallel Boulevard. Van zaterdag 24 december 2022 tot en met zondag 8 januari 2023 zijn er vervolgens geen werkzaamheden. Op de afbeelding hieronder zie je welk deel van de Parallel Boulevard dan afgesloten blijft. Dat is het gele vlakje. 

9 januari 2022 verder

Maandag 9 januari gaat de aannemer verder met de werkzaamheden: het opbreken tot aan de Quarles van Uffordstraat. Een nieuwe stap in het grote project. Onder en boven de grond wordt de boulevard grondig gerenoveerd en gemoderniseerd. Meer erover op de projectwebsite.

Goed informatie

De mededelingen over de werkzaamheden staan te lezen in de recente digitale nieuwsbrief van dinsdag 5 december j2022. De nieuwsbrief is 1 van de communicatiemiddelen die de projectgroep inzet. Deze is gratis. Geef je op voor de nieuwsbrief.

Goed en gericht 

  • De samenwerkende partijen informeren iedereen goed en gericht over het project Parallel Boulevard in Noordwijk aan Zee. Naast een informatieve website, een digitale nieuwsbrief kunnen omwonenden de bouwapp downloaden. 
  • Lees ook het eerder verschenen webartikel ‘Tweede helft van de opknapbeurt Parallel Boulevard’.