Vraag de burgemeester op de koffie

Burgemeester Jon Hermans-Vloedbeld wil graag kennismaken met de inwoners van de gemeente Noordwijk. Zij komt graag een kopje koffie bij u drinken: “Op 1 januari 2019 ben ik gestart als waarnemend burgemeester. Ik heb in de afgelopen tijd al veel mensen ontmoet. Maar ik leer de inwoners graag nog beter kennen. Ik kom graag bij u op de koffie.”

Koffie en een tafel

Vindt u het leuk om een kopje koffie te drinken met de burgemeester, laat het ons dan weten. U zorgt voor de koffie en een tafel met buren en /of kennissen. De burgemeester neemt wat lekkers mee. 

Een inkijkje in het dagelijkse leven

U kunt de burgemeester tijdens het kopje koffie van alles laten zien of vertellen. Bijvoorbeeld over een initiatief van uw buurt of wijk. Of over een project voor ouderen waar u zich samen met anderen voor inzet. Maar u kunt natuurlijk ook gewoon vertellen waarom het zo fijn wonen is in de gemeente Noordwijk. Kortom geef de burgemeester een mooi inkijkje in het dagelijkse leven in onze gemeente.

Uw uitnodiging aan de burgemeester

Wilt u de burgemeester op de koffie vragen? Stuur dan een mail naar bestuurssecretariaat@noordwijk.nl. Heeft u vragen? Neem dan contact op met het Bestuurssecretariaat via (071) 36 60 000.