Verlenging Onderzoek Verkeer Noordwijk Binnen

Heb je ook de uitnodiging gekregen voor deelname aan het Onderzoek Verkeer Noordwijk Binnen? De gemeente heeft de tijd dat je kunt meedoen verlengd. Je kunt nog tot en met donderdag 8 juli 2021 reageren. Laat je horen.

Meer tijd om te reageren

Het onderzoek naar verkeer Noordwijk Binnen is gestart. De uitnodigingsbrieven vielen in de juni-maand bij zo’n 3500 mensen op de mat. Er wordt al goed gereageerd. De gemeente heeft de tijd dat mensen kunnen reageren verlengd. Dit kan tot en met donderdag 8 juli 2021. Dat is een ander tijdstip dan in de brief staat vermeld. Wat meer tijd dus voor de deelnemers. 

Wat jij ziet gebeuren in het verkeer

Het onderzoek naar verkeer Noordwijk Binnen is goed uit de startblokken gekomen. Je ziet het op de speciale website. Samen Maken We Noordwijk. Daar kunnen inwoners hun opmerkingen op de kaart zetten. De gemeente hoort graag van de inwoners wat de knelpunten zijn in hun Noordwijk Binnen. Natuurlijk ook wat hun wensen zijn voor het verkeer. Hoe het verkeer veiliger kan worden. De gemeente heeft daar ideeën over. Maar de gemeente heeft de hulp van de bewoners nodig om de lijst zo compleet mogelijk te maken.   

Ga er even voor zitten

Heb je de uitnodigingsbrief ontvangen? Doe ook mee. Laat je horen op Samen Maken We Noordwijk.   

Lees ook ons eerdere bericht ‘Start Onderzoek verkeer Noordwijk Binnen’. 

Tekst illustratie

Onderzoek verkeer Noordwijk Binnen

Deel je ideeen met ons en vergeet niet om een adres toe te voegen. De verschillende bijdragen worden op een kaart weergegeven. Bediscussieer de ideeen dan samen in de reacties.

7 dagen resterend 

Voeg je idee toe