Vaccinatielocatie bijna klaar voor vaccinatie

NH Noordwijk Conference Centre Leeuwenhorst in Noordwijkerhout is de vaccinatielocatie in de Duin- en Bollenstreek. Vanaf vrijdag 29 januari 2021 zijn 8 priklijnen klaar voor gebruik. Het is nog even wachten op de vaccins.

Goede centrale locatie voor de regio

Het bekende conference centre op de grens tussen de dorpen Noordwijk Binnen en Noordwijkerhout is de voorkeurslocatie van de GGD Hollands Midden. Vanwege de centrale ligging. Toegankelijkheid voor mindervaliden. De bereikbaarheid per auto en openbaar vervoer. 

Groen licht van brandweer, politie en beveiliging

Brandweer. Politie. En een beveiligingsbedrijf hebben de locatie gekeurd. NH Noordwijk Conference Centre Leeuwenhorst voldoet aan alle eisen. Woensdag 27 januari 2021 start dan ook de inrichting. Dat geeft wat extra verkeer. Materieel wordt deze week ingereden. De locatie is vrijdag 29 januari 2021 gereed. 8 priklijnen ingericht en klaar voor gebruik. Ook buiten valt er iets te zien. Langs de aanrijroutes komen borden te staan die zorgen dat genodigden de locatie snel vinden. 

Klaar voor de start

Het is nog niet bekend wanneer de vaccinatielocatie voor publiek opengaat. Dat is afhankelijk van het aantal vaccins dat geleverd kan worden. Het wachten is op het bericht van de RIVM dat er vaccins beschikbaar zijn. De GGD Hollands Midden kan dan direct starten. 

Dichtbij huis 

Burgemeester Verkleij is verheugd dat er voor de inwoners van de regio zo’n goede locatie is gevonden. Als burgemeester van de gemeente Noordwijk ben ik blij dat we ons zo dichtbij huis kunnen laten vaccineren. Laten we met elkaar deze kans benutten. 

Meer weten

Heeft u vragen over de locatie? Neem contact op met de GGD Hollands Midden +31 (0)85 07 82 878. Elke dag bereikbaar van 8:00 - 17:00 uur. 

Heeft u vragen over vaccineren? Bel naar het landelijke telefoonnummer +31 (0)800 13 51. Raadpleeg de website van Rijksoverheid