Dinsdag 21 september 2021 vergadert de raadscommissie Ruimte. De vergadering start om 20:00 uur. De vergadering is digitaal, vanwege corona. U kunt de vergadering live volgen via onze livestream.

Stuur je mooiste foto’s in voor de Bijenlandschap Fotowedstrijd

Voor het zesde jaar op een rij organiseert Groene Cirkel Bijenlandschap een fotowedstrijd. Van 10 mei 2021 tot en met 9 juni 2021 kan iedereen weer mooie foto’s insturen van een bij, een bijentuin of een bijenlandschap.

Meedoen

Wie meedoet aan deze fotowedstrijd heeft de kans om een prijs te winnen, maar nog belangrijker: stelt de ingezonden foto’s beschikbaar voor communicatie uitingen van de Groene Cirkel Bijenlandschap. Zo steunt de inzender op een leuke en waardevolle manier dit project. De foto moet zijn gemaakt in de Bijenlandschapsregio. De jury bepaalt uiteindelijk welke 3 foto’s een prijs winnen.

Bijenlint Bollenstreek

Met deze wedstrijd kun je meteen kennis maken met het Bijenlint Bollenstreek. Een bijzonder initiatief van Naturalis, Omgevingsdienst West-Holland en Rabobank om de regio met tal van enthousiaste partijen samen te laten bloeien. In een unieke samenwerking van bewoners, bedrijfsleven, overheid, zorginstellingen en andere maatschappelijke partijen maken we samen de streek een beetje mooier. Iedereen met een camera (op zijn/haar telefoon) kan meedoen met deze bijhorende fotowedstrijd.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de fotowedstrijd of doe mee.