Parkeervergunningen vervallen per 1 juni

Veel Noordwijkers hebben een inwoners- of bewonersparkeervergunning. Die parkeervergunningen hebben een beperkte geldigheidsduur. De meeste vergunningen zijn geldig tot 1 juni 2019. Het is dan ook nu de tijd om de parkeervergunningen te laten verlengen.

Een brief met een gericht advies 

P1 verzorgt in opdracht van de gemeente Noordwijk de uitgifte van parkeervergunningen. Alle bekende vergunninghouders hebben inmiddels van P1 een e-mail of brief gekregen met het advies een verlenging of nieuwe vergunning aan te vragen. 

Kom in actie

Als u wel beschikt over een inwoners- of bewonersparkeervergunning maar geen e-mail of brief van P1 heeft ontvangen, neem dan contact op met het Parkeerservicebureau. Dat kan per mail aan psbnoordwijk@p1.nl onder vermelding van uw gegevens en het pasnummer van uw parkeerkaart of per telefoon via (088) 12 61 412.

Of kom langs

Natuurlijk kunt u ook langs gaan bij het Parkeerservicebureau aan de Prins Bernhardstraat 72 te Noordwijk. Hou er wel rekening mee dat er erg veel Noordwijkers zijn die nu de parkeervergunningen laten verlengen. Het kan dus druk zijn. Hou rekening met enige wachttijd. Het Parkeerservicebureau is dagelijks geopend van 13:00 uur tot 17:00 uur.