Opschonen deel bouwlocatie Het Zilt

Deze week wordt het terrein afgezet. Daarna schoont Aannemingsbedrijf Sporto vanaf dinsdag 23 april 2019 de grond van een deel van bouwlocatie Het Zilt op. De bouw van de wijk wordt voorbereid.

In opdracht van Van Rijnbouw

Sporto verwijdert allerhande troep in de grond. Onder meer restanten van de voormalige sportcomplexen. Het bedrijf doet dit in opdracht van Van Rhijn Bouw BV. De bouwer bereidt zo de bouw voor van een deel van Het Zilt. Een bouwlocatie in De Zilk waar een mooie nieuwe wijk gebouwd wordt. De grond moet vrij van troep zijn. Daarna volgt het bouwrijp maken van het terrein. 

Enige overlast is niet te vermijden

Sporto voert de werkzaamheden op werkdagen uit tussen 07:00 uur tot 16:00 uur. De aannemer maakt veelvuldig gebruik van de huidige inrit van het voormalige zoutdepot. Omwonenden merken dat er gewerkt wordt. Enige overlast is niet te vermijden. Ze horen en zien transportbewegingen. 

Afzetten van het terrein voor de veiligheid

Voorafgaand aan de schoonmaakactie zet de aannemer het bouwterrein af met bouwhekken. Veiligheid voorop tijdens de opschoonwerkzaamheden, het verder bouwrijp maken van het terrein en natuurlijk tijdens de bouw van de woningen. Plaatsing vindt vanaf  donderdag18 april plaats.

Het Zilt op de voet volgen

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Geef je op voor de nieuwsbrief over deze bouwlocatie. Bevestig wel je aanmelding nadat je alles al hebt ingevuld.