Op 17 juni 2022 is het feest in Sportcafé Noordwijk

De gemeente Noordwijk organiseert samen met het Sportbedrijf Noordwijk onder de vlag van Sportverkiezingen Noordwijk het Feest in Sportcafé Noordwijk. Op vrijdagavond 17 juni 2022 zijn alle sporters, sportbestuurders en sportvrijwilligers van harte uitgenodigd om de sport te vieren.

In het zonnetje

Dit jaar worden er geen normale sportverkiezingen georganiseerd, maar een feest om met elkaar te vieren dat sporten weer mag en kan. Ook worden alle kampioenen en sporters met een topprestatie in het zonnetje gezet. Burgemeester Wendy Verkleij en wethouder sport Dennis Salman zijn aanwezig om deze toppers te feliciteren met de mooie sportprestatie. 

Programma

Het is een avond om de sport te vieren, stil te staan bij bijzondere sportprestaties en gezellig met elkaar samen te zijn. Vanaf 19.00 uur zijn alle sporters uit de gemeente Noordwijk van harte welkom op Sportpark Lageweg (Kantine SJC: Lageweg 6, 2201 TV) in Noordwijk. Na een officieel gedeelte is er voldoende tijd om met elkaar in gesprek te gaan, een drankje te drinken of eventueel een dansje te wagen.  

Aanmelden

De organisatie van Sportverkiezingen Noordwijk hoopt je op vrijdagavond te verwelkomen in het Sportcafé. Kom je naar het feest? Meld je dan vooraf aan. 

Meld je aan

Tekst beeld

Het Sportbedrijf Noordwijk en de gemeente Noordwijk presenteren een sportfeest voor alle sporters en bestuurders

Feest in sportcafe Noordwijk 2-22

Vrijdagavond 17 juni 19.00 - 23.00 uur

Sportpark Lageweg Kantine VV SJC

Meld je snel aan sportverkiezingennoordwijk.nl