Nu ook parkeren in parkeergarage Palace Hotel

De gemeente verwijst vanaf vandaag ook met borden naar de parkeergarage van het Palace Hotel. Bezoekers aan de kust kunnen nu ook kiezen voor deze particuliere parkeerplaatsen naast alle gemeentelijke parkeerterreinen. Hiermee komen er 160 parkeerplaatsen voor bezoekers bij.

palace hotelBord

Wethouder Roberto Ter Hark is blij met het bord: Hiermee breiden we voor bezoekers het aantal parkeerplekken in Noordwijk aan Zee uit die schaars zijn op drukke dagen. En zorgen we er bovendien voor dat de bestaande capaciteit van de bestaande particuliere parkeerplekken beter benut wordt. Dat is ook voor de bedrijven commercieel aantrekkelijk.

Nu is het nog een statisch bord naar de parkeergarage, maar volgend jaar zal dit ook een dynamisch bord zijn zodat bezoekers zien of er plek is. 

Parkeer Route Informatie Systeem

Sinds kort maakt de gemeente gebruik van het Parkeer Route Informatie Systeem. Hiermee kunnen bezoekers beter een parkeerplaats vinden aan de Noordwijkse kust. 

Wethouder Roberto ter Hark: Met dit systeem hebben we de mogelijkheid om in het systeem ook de grotere particuliere parkeerplaatsen op te nemen. We zijn blij dat het Palace Hotel als eerste hier aan mee wil werken. Wij reiken elk commercieel bedrijf en elke organisatie actief aan de kust de hand toe en hopen dat zij zich ook aansluiten.

André Aaij, General Manager Palace Hotel: Wij zijn blij dat wij als hotel ons steentje kunnen bijdragen aan het vergroten van de parkeermogelijkheden in Noordwijk. Uiteraard is onze garage bedoeld voor hotelgasten maar wij hebben meer parkeerplaatsen dan hotelkamers dus wij nodigen bezoekers van harte uit om bij ons te komen parkeren. Ons hotel staat centraal in het dorp, dichtbij de Hoofdstraat en het strand dus dat is ideaal voor de bezoekers.