Noordwijkse Hop on Hop off bus verbindt dorpen, buitengebieden en strand

Laat je auto staan. Ga lekker Hoppen. Vanaf zaterdag 9 juli 2022 gaat de gratis Hop on Hop off bus weer rijden. De bekende bus die tijdens de zomer de buitengebieden, de dorpskernen en het strand met elkaar verbindt.

Dagelijkse service

De Hop on Hop off bus rijdt deze zomer dagelijks in de periode van zaterdag 9 juli tot en met zondag 28 augustus en wordt verzorgd door Brouwer Tours en Koninklijke Beuk. De Hop on Hop off bus zorgt voor onbezorgd, veilig en gratis vervoer voor bewoners en bezoekers en wordt mogelijk gemaakt door de gemeente Noordwijk die deze vorm van aanvullend vervoer financieel sterk steunt. De mededeling dat de bus ook dit jaar rijdt was een foto waard. Van links naar rechts: John Brouwer van Brouwer Tours, Ferry van den Burg van Camping de Duinpan, Eric Beuk van Koninklijke Beuk en wethouder Roberto ter Hark. 

Een zomer lang gratis vervoer

Elke dag zijn er 6 ritten. De 1e start om 10.00 uur. De laatste vertrekt om 19.30 uur. Zo kan iedereen veilig en onbezorgd naar het strand, gezellig gaan winkelen of een museum bezoeken in een van de dorpscentra, zonder zorgen over parkeren en gesleep met spullen. De bus past in de aanpak van de gemeente gericht op het verminderen van de parkeerdruk aan de kust. 

Hop on - Waar? 

Opstappen kan bij Roompot Dunimar Ruigenhoek, diverse campings en vakantieparken rondom Duindamseslag en het Langeveld, Noordwijkerhout, Noordwijk Binnen en Noordwijk aan Zee. 

Meer lezen

Meer informatie, de busstops en het volledige rijschema, bekijk de website van Noordwijk Marketing