Noordwijk Kuuroord. Wat kan dat voor je betekenen?

Inwoners kunnen in groepsgesprekken bepalen wat Noordwijk Kuuroord voor hun kan betekenen. Wonen en leven in een heilzame badplaats. Wat hebben we eraan?

Co-creatie Bibliotheek en Gemeente

Op 1 en 2 december 2022 organiseren Gemeente Noordwijk en Bibliotheek Bollenstreek een reeks groepsgesprekken voor inwoners over de vraag: Noordwijk Kuuroord. Wat kan dat voor je betekenen? 

Belangrijke vraag. Juist nu

Dat is een belangrijke vraag menen beide organisatie. Zeker vandaag de dag. Met momenten vol stress, onzekerheid en zorgen. Wie krijgt er tegenwoordig niet mee te maken. 

Troeven die je in de hand hebt

Wie in een heilzame badplaats woont heeft dichtbij huis sterke troeven bij de hand om gezondheid en welzijn in balans te houden. Maar wat zijn die troeven? Op twee locaties kunnen inwoners op twee momenten hierover meepraten. Iedereen is van harte welkom om te vertellen wat hij/zij van het onderwerp vindt. Om met elkaar te bepalen welke mogelijkheden er zijn. 

Noordwijk

In Noordwijk zijn de gesprekken op donderdag 1 december 2022.

  • de 1e mogelijkheid: 10:00 -11:30 uur
  • de 2e mogelijkheid: 20:00 - 21:30 uur

Werkvorm: groepsgesprek. 
Locatie Bibliotheek Noordwijk, Akkerwinde 1A.

Noordwijkerhout

In Noordwijkerhout zijn de gesprekken op vrijdag 2 december 2022.

  • de 1e mogelijkheid: 10:00 - 11:30 uur
  • de 2e mogelijkheid: 20:00 - 21:30 uur

Werkvorm: groepsgesprek. 
Locatie Bibliotheek Noordwijkerhout, Herenweg 2.

Aanmelden

Kom je naar Noordwijk of naar Noordwijkerhout? Meld je a.u.b.van tevoren aan bij Eline Geursen via e-mail. Geef daarbij aan welke tijd jou uitkomt.

Beginpunt van traject

De uitkomsten van deze bijeenkomsten is een begin voor de invulling van nieuwe of verbeterde gezonde initiatieven en activiteiten voor alle inwoners in gemeente Noordwijk.