Niet vergeten. Verlenging van je parkeervergunning

Eind november 2020 benadert Parkeerservice Noordwijk zijn klanten in Noordwijk Binnen en in Noordwijk aan Zee voor onder meer de verlenging van hun huidige vergunning. Ze hebben tot 1 januari 2021 de tijd om de huidige vergunning te verlengen voor jaargang 2021.

Ook een vernieuwd Digitaal Parkeerloket

Het gaat dan om klanten als inwoners, bedrijven, hotels, tweedewoningbezitters en vrachtwagenvergunninghouders. Op 31 december 2020 verloopt het product waarvan ze nu gebruik maken. Maar het gaat om meer dan alleen de verlenging van hun huidige vergunning. Officieel parkeerrecht genaamd. Ook introduceert Parkeerservice Noordwijk zijn vernieuwde Digitaal Parkeerloket en geeft het door op welke manier het gebruik van pasjes is vernieuwd.

Meld je ook aan

Bij de oproep om werk te maken van de verlenging, zit het verzoek aan klanten om zich aan te melden voor het vernieuwde Digitaal Parkeerloket. P1 vraagt klanten om een account aan te maken en het parkeerproduct opnieuw aan te vragen. 2 filmpjes maken de aanmelder wegwijs. De aanmelding is eenmalig en zorgt ervoor dat klanten profiteren van de verbeterde dienstverlening, onder meer ‘zicht op welke producten je afneemt’ en ‘gemakkelijk veranderingen kunnen doorvoeren’. De verbetering van de dienstverlening wordt ook door de gemeente verwelkomd. 

Noordwijk aan Zee en Noordwijk Binnen

Het Parkeerservicebureau Noordwijk, dat in opdracht van Gemeente Noordwijk wordt beheerd door P1, is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat ook in 2021 voor de gemeente Noordwijk de parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Het gaat dan met name om Noordwijk Binnen en Noordwijk aan Zee. De 2 kernen waar het al jaren actief is. Wie vragen heeft over het aanmaken van een account, het aanvragen van een parkeerproduct of het verlengen van zijn parkeerproduct kan contact opnemen met Parkeerservice Noordwijk. 

Contact opnemen

  • Telefonisch: +31 (0)71 36 20 102. Van maandag tot en met zondag bereikbaar van 13:00 uur tot 17:00 uur. 
  • Per e-mail:  parkeerservicenoordwijk@p1.nl
  • Via de website: p1.nl