Lokaal Loket Noordwijk weer opengesteld

Vanaf maandag 15 juni 2020 stelt het Lokaal Loket Noordwijk haar deuren weer open voor cliënten. Het loket werkt enkel op afspraak. Ook gelden er beperkingen in verband met het voorkomen van coronabesmettingen.

Afspraak maken

Een afspraak maken met een van de medewerkers van het Lokaal Loket Noordwijk is vanaf maandag 15 juni 2020 weer mogelijk. Dat andere belangrijke loket, het Wmo Adviescentrum Noordwijkerhout blijft vooralsnog gesloten.

1,5 meter en slechts 1 cliënt in spreekkamer

In verband met de coronavoorschriften vraagt de gemeente klanten om met het volgende rekening te houden. In en buiten het loket wordt de 1.5 meter norm gehanteerd. In de spreekkamer is er plek voor 1 cliënt. Het is niet mogelijk om met meerdere personen deel te nemen aan het gesprek of te wachten in het gemeentehuis. 

Alleen samen krijgen we corona eronder

Ook de medewerkers van het Lokaal Loket Noordwijk hebben verschillende maatregelen genomen om coronabesmetting te voorkomen. Scherm. Ontsmettingsvloeistof. Na bezoek ontsmetten. Ze gaan er vanuit dat alle afspraken zich houden aan de coronavoorschriften. Alleen zo lukt het om corona klein te houden en om steeds verder te normaliseren.

Check de productenpagina

Op deze webpagina vindt u alles over het Lokaal Loket Noordwijk. Waarvoor u er naartoe kunt en hoe u er een afspraak maakt.