Kuuroord Noordwijk Loket

Kuuroord Noordwijk Loket. Voor alle vragen over de ontwikkeling van Noordwijk naar een Thalasso Kuuroord aan de Noordzee. Maar ook voor een 1e toets van een initiatief.

Via e-mail

Gemeente Noordwijk heeft het Kuuroord Noordwijk Loket geopend. Een digitaal loket. Via e-mail te benaderen. Maar grote kans dat de mailwisseling tot een echt gesprek leidt. Over je vraag. Je plan. Of initiatief.

De regisseur

De gemeenteraad omarmde de visie Kuuroord Noordwijk. Nu gaat de gemeente voorop in de ontwikkeling. Het loket hoort bij de rol van regisseur. Maar er gebeurt meer. De programmamanager trekt er op uit. Check ‘Op pad met de Kuuroordvisie Noordwijk’.

Vragen over Thalasso

Het loket staat open voor vragen over Thalasso, Kuuroord en kansen in de ontwikkeling van Noordwijk tot Thalasso Kuuroord aan de Noordzee. 

Heilzame Badplaats

Die kansen zijn er. Gemeente Noordwijk heeft de erkenning ‘Heilzame Badplaats’ op zak. Iedereen in Noordwijk heeft de kans om met ‘gezondheid’, ‘vitaliteit’ en ‘welbevinden' aan de slag te gaan. 

Opent de deur

De kracht van de erkenning is groot. Het opent de deur naar het binnenhalen van erkende kuurprogramma’s. Met toepassingen door erkende therapeuten. Op basis van medisch advies en begeleiding. De kracht van de zee -Thalasso- staat centraal. 

Lokale gezondheidsaanpakken

We kunnen dus aan de slag en invulling geven aan de Thalasso-filosofie en het ontwikkelen van lokale gezondheidsaanpakken waarbij we helemaal aansluiten op wat zee, strand en duinen onze inwoners en gasten bieden. 

Iedereen 

Ondernemers zeker. Maar ook maatschappelijke organisaties, verenigingen, inwoners kunnen invulling aan het centrale begrip ‘Thalasso’. Gezondheid, Healthy Living en Positieve Gezondheid zijn immers centrale waarden die iedereen aanspreken. Iedereen is welkom er met een initiatief vorm aan te geven. 

Meer weten? 

Tekst afbeelding

Noordwijk kuuroord

Kuuroord loket
Thalasso aan onze kust.
Samen werken aan een vitale toekomst.
Uw idee is welkom!