Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt 177 kinderen in Noordwijk

Het fonds heeft in het afgelopen jaar voor 177 kinderen in Noordwijk de sport of cultuur betaald. Interesse? Het fonds is er ook voor jou en je kinderen.

Via een tussenpersoon

Sporten. Muziekles. Zwemmen. Dansen. Het lijkt zo normaal dat alle kinderen dit kunnen doen. De realiteit is echter niet elke ouder kan dat allemaal betalen. Is er thuis geen geld voor sport of cultuur? Dat hoeft geen probleem te zijn. Daar is het Jeugdfonds Sport & Cultuur voor. Let op de werkwijze. Ouders kunnen alleen via een intermediair een aanvraag doen bij het fonds. Denk aan een leerkracht. Buurtsportcoach of professionele hulpverlener.

Belangrijk voor de ontwikkeling

Het is belangrijk dat kinderen kunnen sporten of iets aan kunst en cultuur kunnen doen. Niet alleen omdat het leuk is. Maar omdat het belangrijk is voor de persoonlijke ontwikkeling van kinderen. Door de inzet van het Jeugdfonds kunnen kinderen toch lid worden bij de plaatselijke sportvereniging en cultuurinstelling. Naast voetbal, dansen, handbal of tekenen is het ook mogelijk om je zwemdiploma te halen via het Jeugdfonds. In het afgelopen jaar hebben 52 kinderen via het Jeugdfonds mee gedaan aan zwemles.

Kijk voor meer informatie op de website van het jeugdfondssportencultuur.