Sportpark De Boekhorst wordt vernieuwd

Samen met vertegenwoordigers van voetbalvereniging VVSB, handbalvereniging Northa, tennisvereniging De Boekhorst en aannemer AW Vessies Infra onthulde wethouder Sport, Sjaak van den Berg, het informatiebord over de vernieuwing van Sportpark De Boekhorst. Het startsein voor de werkzaamheden op het sportpark.

Onthullen informatiebord met wethouder, projectleider en verenigingenWerkzaamheden in fases

Sportpark De Boekhorst in Noordwijkerhout wordt tussen 2019 en 2022 volledig vernieuwd. Naast nieuwe velden en banen worden er ook 2 nieuwe clubgebouwen gerealiseerd voor VVSB/Northa en de tennisvereniging De Boekhorst. De vernieuwing van de velden/banen gebeurt fasegewijs. De verenigingen kunnen op deze manier gebruik blijven maken van een groot deel van het sportpark. Voor de voetbal en de handbal betekent dit dat de werkzaamheden voornamelijk plaatsvinden in de 2 zomerstops (juni t/m augustus). Voor de tennis vinden deze in het winterseizoen plaats (november tot en met maart). AW Vessies Infra voert de werkzaamheden uit.

Aanmelden nieuwsbrief en laatste editie

Voor meer informatie over het project, de laatste nieuwsbrief en aanmelden van de nieuwsbrief: www.noordwijk.nl/sportparkboekhorst