Informatieavond uitwerkingsplan Offem Zuid tweede fase, deel A

Op dinsdag 3 september 2019 bent u van 18:00-20:00 uur van harte welkom in het gemeentehuis om de plannen voor de tweede fase, deel A van Offem Zuid in te zien. Weer een stap naar mooie woningen van verschillende typen en prijsklassen.

Inhoud van het plan

De gemeente en de ontwikkelaar hebben een stedenbouwkundig plan gemaakt. Dit plan vormt de basis voor het uitwerkingsplan. In het uitwerkingsplan tweede fase deel A staat aangegeven waar water, groen, wegen en woningbouw is toegestaan. En aan welke regels de aannemers/bouwers zich moeten houden. Denk bijvoorbeeld aan de maximale hoogte van woningen.

Diversiteit in de wijk

Er komen verschillende woning typen voor, waaronder herenhuizen, twee-onderéén-kapwoningen, rijwoningen, vrijstaande woningen, grote appartementen, sociale huurappartementen en sociale koopwoningen. Op deze manier worden woningen in verschillende prijsklassen gerealiseerd, met als doel een woonwijk te bouwen waar heel veel verschillende typen woningen staan.

Informatieavond op 3 september 2019

Tijdens de avond krijgt u meer informatie over het ontwerp uitwerkingsplan door het stedenbouwkundigbureau en medewerkers van de gemeente. Tevens wordt er informatie verstrekt over Campri Vastgoed, eigenaar en ontwikkelaar van dit deelvan Offem Zuid. U bent van harte welkom op:

  • dinsdag 3 september 2019
  • 18:00-20:00 uur
  • locatie: gemeentehuis Noordwijk

De plannen bekijken

De stukken liggen nog t/m 17 september 2019 voor iedereen ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis in Noordwijk, Voorstraat 42. Ook kunt u de stukken digitaal bekijken op Ruimtelijkeplannen.nl