Huwelijksjubilea

Bent u 60, 65 of 70 jaar getrouwd? Echtparen uit gemeente Noordwijk die jubileren kunnen rekenen op een persoonlijk huisbezoek van de (loco-) burgemeester van gemeente Noordwijk.

De burgemeester op bezoek

Enkele weken voor uw trouwdatum neemt het bestuurssecretariaat contact met u op met de vraag of u het op prijs stelt om bezoek te ontvangen van de (loco-)burgemeester. U kunt er ook voor kiezen om het bezoek op een andere dag, of helemaal niet plaats te laten vinden. Bij het plannen van het burgemeestersbezoek aan huis zal het bestuurssecretariaat u vragen of u wilt dat wij een fotograaf uitnodigen. U bent nergens toe verplicht, de keuze is uiteraard aan u. Naast persoonlijke felicitaties van de (loco)burgemeester krijgt u een delicatessenmand of een fruitmand en wordt Het Koningshuis en de Commissaris der Koning geïnformeerd over het huwelijksjubilea.

50 jaar getrouwd

Echtparen die 50 jaar getrouwd zijn ontvangen een felicitatiebrief namens de burgemeester en een mooi boeket bloemen.

Gewijzigde werkwijze 

Op 15 januari 2019 heeft het college van burgemeester en wethouders ingestemd om op een andere wijze met huwelijksjubilea om te gaan. Nu de gemeenten Noordwijkerhout en Noordwijk samen gemeente Noordwijk vormen is de omgang met huwelijksjubilea opnieuw bekeken. Er zijn veel 50 jarige bruidsparen in de nieuwe gemeente Noordwijk. Het is onmogelijk om elk 50 jarig bruidspaar persoonlijk te bezoeken. Met ingang van 1 januari 2019 krijgen 50 jarige bruidsparen daarom een felicitatiebrief namens de burgemeester en een boeket bloemen.