Gunning Jeugd- en jongerenwerk

Wie gaat volgend jaar het jeugd- en jongerenwerk in de gemeente Noordwijk verzorgen? Het college heeft de gemeenteraad op de hoogte gesteld van de uitkomst van de subsidietender.

Uitkomst

Alle partijen in de nieuwe gemeente keken uit naar de uitkomst van de zoektocht. Vandaag de dag in de vorm van een tender gegoten. De subsidietender Jeugd- en jongerenwerk. De subsidieaanvraag van stichting Welzijnskwartier voldeed het best aan de wensen van de gemeente. 

Brief 

Met een brief heeft het college van burgemeester en wethouders de Noordwijkse gemeenteraad begin november 2019 geïnformeerd over de uitkomst van de tender. Lees deze collegebrief.

Subsidie

Met ingang van 1 januari 2020 voert stichting Welzijnskwartier het jeugd- en jongerenwerk in gemeente Noordwijk uit. Hiervoor ontvangt de organisatie in 2020 een subsidie van € 413.000,-. Een voorbehoud is op z’n plaats: partijen hebben nog 6 weken de mogelijkheid om een bezwaarschrift in te dienen tegen het besluit.  

Kennismaken

De raad gaat nog kennismaken met de stichting Welzijnskwartier. In een toekomstig Ronde Tafel Gesprek komt de organisatie zich graag voorstellen. 

Ambitie

Wethouder Dennis Salman: "Mijn verwachtingen zijn hoog. Volgens mij hebben we een organisatie gekozen die tegemoetkomt aan onze ambitie. Jongeren in Noordwijk moeten gezond, veilig en kansrijk kunnen opgroeien”