Glasvezel-campagne Noordwijkerhout en De Zilk

DELTA Netwerk start met een glasvezelcampagne in Noordwijkerhout en De Zilk. Er zijn 2 ouderwetse informatieavonden. Daarnaast is er een online informatieavond.

Randvoorwaarde

DELTA Netwerk start met een glasvezelcampagne in de dorpen Noordwijkerhout en De Zilk in gemeente Noordwijk. Er komt er glasvezel als 20% van de inwoners uit deze plaatsen ‘ja’ zegt tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk en vóór 1 februari 2023 een abonnement afsluit bij 1 van de telecomaanbieders. Gemeente Noordwijk vindt het belangrijk dat inwoners zich er over uitspreken.

Nu en de Toekomst 

Glasvezel zorgt ervoor dat inwoners snel, onbezorgd en betrouwbaar veel gigabytes kunnen binnenhalen of versturen. Vandaag de dag beslist geen overbodige luxe als verschillende mensen op één adres thuiswerken, gamen, internet gebruiken et cetera. Om over toekomstige mogelijkheden maar te zwijgen: zorg op afstand bijvoorbeeld. 

Avonden 

Om inwoners zo goed mogelijk te informeren over glasvezel, de kosten, voorwaarden en de aanleg, organiseert DELTA Netwerk informatieavonden. Deze vinden plaats op:

  • dinsdag 6 december 2022 bij De Duinpan, Sportlaan 34 in De Zilk
  • woensdag 7 december 2022 bij Café van der Geest, Zeestraat 7A in Noordwijkerhout

Inloop is vanaf 19.00 uur, waarna vervolgens om 19.30 uur een presentatie start. Hierna is er alle gelegenheid om vragen te stellen. 

Online informatieavond

Ook is er een online een informatieavond. Op dinsdag 13 december 2022 vanaf 19.30 uur kan iedereen deze eenvoudig volgen via een computer, tablet of telefoon. Meer informatie hierover op de website van DELTA netwerk. Hier vinden belangstellenden alle informatie over het bedrijf en de aanpak. Inwoners kunnen eveneens terecht bij het Glasvezel Informatiepunt aan de Dorpsstraat 37 in Noordwijkerhout.