Extra maatregelen milieustraten Noordwijk en Noordwijkerhout

Meerlanden en de gemeenten Noordwijk en Katwijk stellen een maximum aan het aantal voertuigen dat tegelijkertijd wordt toegelaten op de milieustraat in Noordwijkerhout en Katwijk.

Maatregel is op 24 maart 2020 ingegaan

Meerlanden en de gemeenten Noordwijk en Katwijk hebben aanvullende maatregelen genomen om de gezondheid van medewerkers en klanten beter te beschermen. Vanaf dinsdag 24 maart 2020 wordt op de milieustraten nog maar een beperkt aantal voertuigen tegelijkertijd toegelaten. 

Hier houden we rekening mee

Voor inwoners van de gemeente Noordwijk geldt nu:

Alleen volle vrachten

Meerlanden en de gemeenten Noordwijk en Katwijk verzoeken u alleen met volle vrachten te komen en rekening te houden met extra wachttijden. Ga alleen naar de milieustraten als het echt nodig is. En niet met meer dan max 2 personen indien dat nodig is voor het uitladen.

Wees begripvol en heb waardering

Medewerkers zullen bezoekers attenderen voldoende afstand te houden – 1,5 meter. Volg de instructies altijd op. Alleen zo dragen we effectief bij aan het voorkomen van coronabesmettingen. Respecteer de medewerkers. Heb waardering dat zij in deze moeilijke tijden deze voorziening openhouden.

Meer weten?

Lees ook het bericht: ‘Afvalinzameling anders georganiseerd vanwege corona’. Of op meerlanden.nl alle informatie vanuit deze organisatie.