Duimen omhoog voor proef

Duimen omhoog voor proef met verkeersvrijcentrum Noordwijkerhout. Medewerkers van Brownies & Downies vinden zo'n verkeersvrijcentrum heel prettig werken. Waarom eigenlijk?

Kinderen achter een hekEen foto waard

Medewerkers van Brownies & Downies Noordwijkerhout zijn blij zijn met de pilot afsluiting rond De Witte Kerk in het centrumgebied van Noordwijkerhout. De duimen gingen ervoor omhoog tijdens de gezellige foto. In maart sleepte het team voor de derde keer op rij de eerste prijs bij de Foodservice Awards in de wacht.

Verkeersvrij werkt prettiger

Ze zijn dik tevreden over de proef omdat ze naast de gasten in de lunchroom ook de gasten op het terras aan de kerkmuur bedienen. Zij kunnen door de pilot ‘veilig oversteken’ over het regenboog-pad naar de tafels zonder dat medewerkers bang hoeven te zijn om te worden overreden door (brom)fietsen.

Zorgeloos de zomer beleven

Dat is exact de bedoeling van de proef. In juli en augustus is het centrum één groot veilig voetgangersgebied om te shoppen, een terrasje te pakken of elkaar te ontmoeten. Met een heerlijke zomer voor de boeg ziet het er zonnig uit voor de bezoekers.

Lees ook ons eerder verschenen webbericht ‘Proef verkeersvrij centrum Noordwijkerhout’.