Donderdag 16 september 2021 vergadert de raadscommissie Ruimte. De vergadering start om 20:00 uur. De vergadering is digitaal, vanwege corona. U kunt de vergadering live volgen via onze livestream

Denk met ons mee over een aardgasvrije toekomst

Op dinsdag 29 juni 2021 en dinsdag 6 juli 2021 bent u van harte welkom om met ons mee te denken over een aardgasvrije toekomst. We hebben u er graag bij. Meld u snel aan.

Welke stappen zetten we de komende jaren?

Op naar een aardgasvrije toekomst. Dat klinkt nog heel erg ver weg. Toch is in onze gemeente de discussie hierover gestart. De vraag is: ‘welke stappen zetten wij de komende jaren om daar te komen?’.

Hoe we ernaar kijken 

Inmiddels hebben de eerste inwoners zich aangemeld om met ons mee te denken over een Transitievisie Warmte. Letterlijk een blik (visie) op de manier van overstappen (Transitie). In het stuk staat op hoofdlijnen welke stappen Noordwijk zet richting aardgasvrije gebouwen.

De datums waarop we u graag horen

Op dinsdag 29 juni 2021 steken we voor het eerst de koppen bij elkaar. Van 19:30 tot 21:30 uur maken ze een 1e slag. Een 2e bijeenkomst is op dinsdag 6 juli 2021.

Doe met ons mee

Nog niet aangehaakt; maar wel interesse? Vanzelfsprekend bent u van harte welkom om mee te denken over dit vraagstuk. We zijn echt benieuwd naar uw mening. Hoe u er tegenaan kijkt. Meld u meteen aan. Mail naar nu naar Gemeente Noordwijk.

Eerst nog wat meer weten? Raadpleeg de projectinformatie.

Nieuwsbrief 

Duurzaamheid. Fossielvrij. Energieneutraal. Vind je dit soort onderwerpen interessant? Geef je dan op voor onze Nieuwsbrief Duurzaam Noordwijk

Duurzaam Bouwloket

Zelf aan de slag met duurzaam verbouwen, energie opwekken, energie besparen? Raadpleeg de specialisten van het Duurzaam Bouwloket.