Donderdag 16 september 2021 vergadert de raadscommissie Ruimte. De vergadering start om 20:00 uur. De vergadering is digitaal, vanwege corona. U kunt de vergadering live volgen via onze livestream

Deel jouw mooie plek én verhaal met ons!

Wat is jouw favoriete plek met bijzondere herinnering in Noordwijk aan Zee, Noordwijk Binnen, Noordwijkerhout of De Zilk?

Wij willen graag bijzondere plekken met betekenis in deze gemeente extra aandacht geven. En met anderen delen. We zijn dus niet alleen op zoek naar een mooie plek, maar vooral het verhaal erachter. Wat maakt deze plek zo bijzonder? Waarom ben je daar zo graag? Is het een nostalgische herinnering of een bijzonder uithoekje van vroeger? We horen het graag! We kiezen een aantal inwoners uit om voor de camera hun verhaal te vertellen.

Stuur jouw verhaal naar ons

Wethouder Roberto ter Hark trapt af met zijn favoriete plek in de duinen bij Noordwijk aan Zee. Hij vertelt waarom deze plek zo speciaal voor hem is. Meld je snel aan en wie weet staan wij binnenkort samen bij jouw favoriete plek! En kun jij jouw verhaal met andere trotse inwoners delen!

Meld jouw mooie plek met een mooi verhaal aan