De beste versie van Noordwijk

De beste versie van jezelf komt pas tot zijn recht in de beste versie van je omgeving: Noordwijk. En die versie maak je samen. Daarom roepen we je hierbij op om met ons en anderen mee te denken over de beste versie van Noordwijk. Doe je mee? Geef je dan snel op via het e-mailadres.

Aanmelden voor team (per e-mail)

Samen maken we het verschil

Inwoners, bedrijven, scholen, verenigingen, maatschappelijke organisaties en de gemeente, samen maken we het verschil. Met dat idee geeft het nieuwe gemeentebestuur invulling aan het gemeentelijke beleid. Dat doen we al met bijvoorbeeld de wijkbezoeken, waarmee we van buurtgenoten horen wat er op dit moment beter kan. Maar, we gaan graag nog een stapje verder. We willen samen met jou nadenken over de toekomst van Noordwijk. Hoe ziet onze gemeente er over een paar jaar uit en wat moeten we daar nu voor doen? Een grote vraag, die we alleen samen kunnen beantwoorden.

Nadenken in teams. Meld je aan!

Daarom gaan we in een aantal teams nadenken over belangrijke vraagstukken: hoe kunnen we de gemeente veiliger, leuker en gezonder maken? Kortom, laat de beste versie van jezelf spreken en schuif aan. Bepaal met buurtgenoten en belanghebbenden hoe Noordwijk aan Zee, Noordwijk Binnen, Noordwijkerhout en De Zilk er over en paar jaar uit moeten zien. ‘De beste manier om de toekomst te voorspellen, is haar zelf te creëren’, luidt een gezegde. Maak er dus het beste van en doe mee!

Meedoen? Dat werkt zo!

Hoe gaan we om met de veranderingen die op ons afkomen? Om deze vraag te beantwoorden, maken we een visie op onze toekomst. Wat betekent fijn wonen, werken en leven voor jou? Wat vind je belangrijk voor de lange termijn? Wat kan beter? Of wat moet juist blijven zoals het is? Wat is de beste versie van de toekomst van Noordwijk? Vanaf februari tot mei 2020 gaan teams bestaande uit inwoners hiermee met elkaar aan de slag. Wij nodigen je van harte uit om mee te doen. Elke inbreng is van waarde!

Vragen en aanmelden

Vragen? Meer weten of aanmelden? Stuur een mail naar toekomst@noordwijk.nl en wij houden je op de hoogte. Vertellen je hoe we verder te werk gaan.