Cursus rijvaardigheid voor automobilisten van 50 jaar en ouder

Op donderdag 21 maart 2019 organiseert de afdeling Veilig Verkeer Noordwijk/Teylingen (VVN) een rijvaardigheidscursus voor automobilisten van 50 jaar en ouder. De cursus wordt van 9:00 tot 12:00 uur en van 13:00 tot 16:00 uur gegeven in De Schelft in Noordwijkerhout.

Theorie en praktijk

De cursus bestaat uit een rit met een rij-instructeur, een theoretisch gedeelte en workshops om inzicht te krijgen in de eigen rijvaardigheid. De rijvaardigheidsrit is bedoeld om automobilisten van 50 jaar en ouder inzicht te geven in hun verkeersgedrag. Ook wordt er vrijblijvend advies gegeven. In een ontspannen sfeer gaan de rij-instructeurs met de cursisten ongeveer een half uur rijden, in hun eigen auto. Het gaat daarbij nadrukkelijk niet om een examen of test. Het rijbewijs kan niet worden ingenomen. Cursisten kunnen hun gehoor, gezichts- en reactievermogen testen. Ook wordt ingegaan op verkeersregels.

Cursusinformatie

De rijvaardigheidscursus vindt plaats op 21 maart 2019 in De Schelft in Noordwijkerhout. De ochtendcursus duurt van 9:00 uur tot 12:00 uur en de middagcursus van 13:00 uur tot 16:00 uur. Inlopen en inschrijven kan een half uur voor de cursus. U kunt zich opgeven voor de ochtend- of voor de middagsessie. De kosten bedragen € 15,-. Deze kosten kunt u op de cursusdag zelf in De Schelft betalen.

Aanmelden en meer informatie

Aanmelden voor de rijvaardigheidscursus kan per e-mail ten name van mevrouw Van Kampen. Bij het aanmelden graag naam, adres, postcode, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer, e-mailadres en of u in de ochtend of middag wilt deelnemen aangeven.