Cursus rijvaardigheid voor 50+ automobilisten

Op dinsdag 13 september 2022 organiseert de afdeling Veilig Verkeer Noordwijk en Teylingen (VVN) een rijvaardigheidscursus voor automobilisten van 50 jaar en ouder. De cursus wordt van 9.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.00 uur gegeven in de Duinpan in De Zilk.

Theorie en praktijk

Auto bij stoplichtDe cursus bestaat uit een rit met een rij-instructeur, een theoretisch gedeelte en workshops om inzicht te krijgen in de eigen rijvaardigheid. De rijvaardigheidsrit is bedoeld om automobilisten van 50 jaar en ouder inzicht te geven in hun verkeersgedrag. Ook wordt er vrijblijvend advies gegeven. In een ontspannen sfeer gaan de rij-instructeurs met de cursisten ongeveer een halfuur rijden in hun eigen auto. Het gaat daarbij nadrukkelijk niet om een examen of test. Het rijbewijs kan niet worden ingenomen. Cursisten kunnen hun gehoor, gezichts- en reactievermogen testen. Ook wordt ingegaan op (nieuwe) verkeersregels. 

Cursusinformatie

De rijvaardigheidscursus vindt plaats op dinsdag 13 september 2022 in de Duinpan, Sportlaan 34 in De Zilk. De ochtendcursus duurt van 9.00 uur tot 12.00 uur en de middagcursus van 13.00 uur tot 16.00 uur. U kunt zich opgeven voor de ochtend of voor de middagsessie. De kosten bedragen € 15,-. Deze kosten kunt u op de cursusdag zelf betalen.

Aanmelden en meer informatie

Aanmelden voor de rijvaardigheidscursus kan tot 1 september 2022.

Meld je aan